Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

zondag 5 juni 2011

Advertorial: Actiecode.nl; De grootste kortingssite van Nederland



Wij Nederlanders staan erom bekend dat we gek zijn op kortingen. 'Aanbieding' en 'korting' klinken mij dan ook als muziek in de oren! Toen ik de site www.actiecode.nl ontdekte ging de wereld van kortingen voor mij open. actiecode.nl is een site die boordevol kortings- en actiecodes staat. Deze site vol aanbiedingen, kortingsbonnen, gratis monsters en super dagaanbiedingen, mocht ik jullie natuurlijk niet onthouden.


actiecode.nl werkt samen met grote merken zoals Zalando, H&M, ASOS, de Bijenkorf, C&A, D.E.P.T en Esprit. Zo krijg je dus de leukste kortingen bij de leukste winkels. OP de Homepage van actiecode vind je een top 10 van actiecodes en je vind een lijstje met aanbevolen acties. Ook vind je nog een top 10 shops.

 

Je kunt heel gemakkelijk naar een leuke actie zoeken. Je kunt namelijk zoeken op populaire acties, winkels, categorieën, merken en producten. Ik vind het het makkelijkste om te zoeken op categorie. Mijn favoriete categorieën zijn verzorging en gezondheid en mode en accessoires. Het onhandige aan deze site is dat alle actie's en aanbiedingen erop blijven staan. Onder de actie staat tot wanneer die geldig is. Eigenlijk zouden alle acties die al verlopen zijn gewoon van de site afgehaald moeten worden. Dit vind ik alleen maar verwarrend. 



Momenteel loopt er wel een ontzettend leuke actie. Je krijgt namelijk 10% korting bij Zalando bij besteding van minimaal € 50,-. Als je toch al die leuke schoenen wilde bestellen dan is die 10% natuurlijk mooi meegenomen! 

Naast al die acties die actiecode.nl al heeft, hebben zij ook nog dagaanbiedingen. De dagaanbiedingen veranderen iedere dag en zijn vaak erg verleidelijk! Neem nou bijvoorbeeld een super gave scooter van € 1998,- voor € 999,-! Of een excursie reis naar Istandboel voor € 199,-. 

Kortom, actiecode.nl is een site bomvol aanbiedingen en acties. Van beauty tot computers en van fashion tot reizen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vind het op actiecode.nl.

5 opmerkingen:

  1. Oee wat super handig zegg!! Ik ga eens eventjes een kijkje nemen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is een leuk artikel geworden :) Als iemand nog vragen heeft over de website en dergelijke dan kan je ze altijd aan mij stellen!

    Groetjes,

    Jochem

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.