Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

zondag 25 september 2011

Eyes Of The Day: Au Naturel



Natuurlijke tinten kunnen altijd. Je kunt er een hele mooie look mee maken voor naar school of het werk. Maar met naturel tinten kun je ook een prachtige uitgaanslook maken. Vandaag droeg ik een natuurlijke tint waarmee ik zowel naar school zou gaan, als op stap. Eerst naar je werkt en dan direct door naar een borrel? Dan is deze look de oplossing. 
Ik heb het nieuwe palletje van Sleek gebruik, de Au Naturel. Deze komt vast in de collectie dus je hoeft niet snel te zijn. Swatches van deze palette (en de rest van de collectie) kun je in dit artikel vinden. 


Met deze nieuwe palette kun je alle kanten op. Er zitten veel rustige kleuren in, maar ook hele mooie donkere kleuren die extreem zijn gepigmenteerd. Bij deze look heb ik mijn Urban Decay oogschaduw gebruikt. Op mijn ooglid heb ik een beige kleur gebruikt en als highlighter ook een beige kleur alleen dan een paar tinten lichter. In mijn crease heb ik een donkere bruine kleur die ook een subtiel roze glans heeft. Prachtig!


Verder heb ik voor mijn wenkbrauwen mijn Hema potlood gebruikt. Een foundation van Embryolise, echt een geweldige en goed dekkende foundation. Hierover heen heb ik een poeder gebruikt (weet even niet meer welke). Daarna mijn MAC bronzer om te shapen en MAC Peachykeen als blush. Natuurlijk met nude lippen, gemaakt met MAC Lip Erase en NYX Lipgloss in de kleur Sugar Pie. 


Dat was de look. Wat vinden jullie ervan? Dit is echt een van mijn favoriete looks. 
Wat is jouw favoriete look? 

7 opmerkingen:

  1. Ontzettend mooi! Het staat je ook erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooie look heb je gemaakt ! De kleuren zijn echt zacht, ik ga dat paletje mss toch ook eens aanschaffen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige look! Ik ben dol op urban Decay oogschaduw! Mijn favoriete look is ook met UD'oogschaduws en heb ik gisteren gepost (smoky bronze).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt je arcadeboog mooi aangezet! Mooie look. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi gedaan, het staat ook heel mooi bij jouw.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.