donderdag 29 september 2011

Review & Swatches: Shmink LipglossEen paar weken terug hebben jullie al kunnen genieten van de swatches van de Shmink lipsticks. Vandaag laat ik jullie de Shmink Lipgloss zien. Ik heb jullie al eerder swatches laten zien van 2 kleuren, namelijk Divine en Vintage. Vandaag zal ik deze ook nog swatchen én 3 nieuwe kleuren. Benieuwd naar mening over deze lipgloss?
Shmink doet mij echt zoveel aan MAC Denken. Ik denk dat meerderen van jullie dit ook zullen hebben. Ook de lipgloss lijkt er veel ontzettend veel op. Doorzichtige huls met een zwarte glanzende dop. Op de huls staat ook nog de naam van het merk en aan de onderkant de kleur. Ik heb niets te klagen hoor, MAC is een van mijn favoriete merken en dit lijkt er exact op. Ik hou van de uitstraling, de kwaliteit en de geweldige producten. Ik durf Shmink zeker te vergelijken met MAC. 


De verpakkingen om de lipgloss zijn een ook weer erg simpel, chique, maar ook erg fleurig. De lipsticks hadden een roze doosje. Deze lipgloss heeft een coraal kleurig doosje. I likeIk heb 5 kleuren lipgloss, namelijk: Craze, Halo, Vintage, Sunbaby en Divine. Ook tussen deze kleuren heb ik weer favoriete zitten. Sunbaby, Divine en Craze zijn de kleuren die ik het meeste gebruik. Ze zijn echt schitterend! 
Craze lijkt in het flesje een heftige bruin/paarse kleur, maar eenmaal op je lippen is het een hele mooie lila kleur die veel richting het roze neigt. Er zitten mooie zilveren shimmers in en glanst prachtig.
Sunbaby is een hele aparte kleur. Toen ik 'm zag dat ik, nee dat wordt hem niet! Toen ik de kleur swatchte was ik verliefd. Sunbaby is mijn ware liefde! De kleur is heel mooi oranje met oranje/bruine shimmers erin. 
Vintage is een mooie fuchsia kleur met zilveren shimmers. Niet heel apart, maar wel een mooie kleur. 
Halo, zodra ik de naam hoor denk ik aan het prachtige nummer van Beyonce! Ik dacht dat dit een transparante gloss was. Maar in werkelijkheid heeft het een beetje een champagne gloed. Het effect is echt prachtig. Ik was wel een beetje verbaasd doen ik deze swatchte. Daar hou ik van, producten die mij verrassen! 
Als laatste Divine. Ik ben gek op coraal kleurtjes en deze is prachtig. Deze gloss bevat gouden glitters.


Natuurlijk zijn jullie nu benieuwd naar de swatches! De kleuren waren ontzettend moeilijk om op te foto te krijgen. In ieder licht is de kleur weer anders. Ik heb mijn best gedaan om de kleuren zo goed mogelijk op de foto's over te laten komen. De lipgloss breng je gemakkelijk aan met het kwastje en blijft goed zitten voor een lipgloss. Een paar uurtjes houdt die wel vol, een glas drinken ook prima! Wat mij opviel is dat de lipgloss echt geurloos in. Vaak ruiken ze heel zoet of juist heel fris, maar deze ruikt nergens naar. Dat zie je de laatste tijd niet vaak meer. Ik vind het niet erg hoor, is ook weleens prettig om niet naar Bubblegum te ruiken. Ik ben zeer te spreken over deze lipglossen, maar ook over het merk Shmink. De producten werken er fijn en de kwaliteit is super. Shmink kun je in de nederlandse webshop cosmania.nl kopen voor € 19,- en op de website van Shmink voor $ 19,50. 
Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk. 

8 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.