donderdag 8 september 2011

Tag: Wat heb je liever?


bykashmira.nl had laatst een winactie, waarbij je 'wat heb je liever' vragen moest bedenken. Uiteindelijk is daar een tag uit ontstaan en ik ben weer getagged door prettybrilliant.blogspot.com. Ontzettend bedankt! Het is een hele leuke tag vol met gemene en moeilijke vragen. Kan ik ze allemaal beantwoorden? 

De spelregels:
* Vermeld en bedank degene door wie je getagged bent. 
* Beantwoord de vragen, en niet smokkelen, dus bijvoorbeeld bij de vraag “Geen wenkbrauwen of een duidelijk zichtbare, zwarte snor” niet antwoorden geven als “geen wenkbrauwen, want die kan je toch weer bijtekenen” ;)
* Tag een aantal andere beautybloggers, die deze tag niet niet gedaan hebben.
* En als je wil kun je deze tag doen in een video, ook hele leuk!


Wat heb je liever?Geen wenkbrauwen of een duidelijk zichtbare, zwarte snor?
Ik hou totaal niet van haar. Ieuw bah! Een kriebellende baarden, krullende snorren, monobrows. I don't like them! Dus dat wordt het toch echt geen wenkrbrauwen. Hoe verslaafd ik er ook aan ben om ze iedere dag bij te tekenen. Helaas pindakaas... Ik zet gewoon een nieuwe trend! Probleem opgelost ;-) 


Hele mooie gezonde perfecte nagels hebben maar nooit meer je nagels mogen lakken of zwakke ongezonde nagels die je wel mag lakken?
Deze vraag is easy! Ik heb namelijk hele zwakke ongezonde nagels en daarom lak ik ze nooit. Ik vind het niet mooi om mijn korte stompjes te lakken. Dus ik kies voor mooie gezonde perfecte nagels. Die zien er altijd mooi en verzorgd uit. Like a wish came true

Lang haar tot je voeten of gemillimeterd haar?
Lang haar tot aan mijn voeten! Dan kan ik vlechten, krullen, alles! Lijkt mij heerlijk! Alleen even opletten dat ik er niet overheen struikel.... Voor eeuwig met een smokey eye rondlopen of voor eeuwig geen oogmake-up meer gebruiken? 
Ik ga gerust met smokey eyes de deur uit, dus ook deze vraag is appeltje eitje. Ik loop liever voor eeuwig met een smokey eye rond, dan eeuwig zonder oogmake-up. 


Heel erg rode wangen of een grauw gezicht zonder kleur?
Ai, ai , ai! Dit is een moeilijke! HELP! Heb ik geen Escapes? Hulplijnen? Iets? Nee? Damn... Dan toch maar erg rode wangen. Beter dan eruit zien als een lijk... 

Geen cosmetica meer gebruiken of alleen nog maar cosmetica gebruiken dat op dieren is getest?
Ik vind het een prettig idee als een product niet op dieren getest is. Ik zal vast wel producten in de kwast hebben staan die wél op dieren zijn getest. Deze vraag vind ik echt ongelofelijk moeilijk! Want geen cosmetica vind ik verschrikkelijk, maar als voortaan alle cosmetica die ik heb op dieren getest is.... Met pijn in mijn hart zeg ik dan: Geen cosmetica meer. 


Gelige tanden met een perfect recht gebit, of scheve tanden die wel mooi wit zijn?
Gelige tanden die kaarsrecht staan! Gele tanden heb ik al, maar nog niet kaarsrecht. Scheve tanden staan meer onverzorgd dan gele tanden. 

Voor 1 dag op je school/werk verschijnen met een niet draagbare look, en raar opkijken als mensen er wat van zeggen of die dag zogenaamd ziek zijn.
Wat is een niet draagbare look? Geef mij die feloranje lipstick maar of knalroze oogschaduw. Als andere het niet draagbaar vinden is dat hun probleem en niet de mijne ;-)


Nooit meer nagellakremover mogen gebruiken (dus gewoon wachten tot je nagellak afbladderd of het er afkrabben) of iedere dag opnieuw je nagellak er af moeten halen?
Nooit meer nagellakremover gebruiken. Punt 1: Ik gebruik al bijna nooit nagelak. Punt 2: Dan ben ik toch al te lui om het eraf te halen en wacht ik dus tot het er half afgebladderd is. 

Een bodylotion gebruiken die de huid ontzettend zacht, mooi en gezond maakt maar wel ontzettend stinkt, of een bodylotion gebruiken die heel lekker ruikt (waar je wel de hele dag aan zou kunnen snuiven) maar verder niet zo veel doet voor je huid?
Mijn huid is ongelofelijk droog en moet dus echt gevoed worden. Anders kan ik aan het einde van de dag niet meer bewegen en doet heel mijn huid pijn. Dus bodylotion die mijn huid zacht maakt en stinkt. Ach ik wen er vast wel aan! 


Je haar in een kinky kleur verven (denk als fel roze, groen) of grijs?
Dan kies ik voor de kinky kleuren! Fel rood lijkt mij wel iets, of fel oranje? Is momenteel toch helemaal hip.

Je gezicht nooit meer scrubben of alleen nog maar je gezicht mogen scrubben met echte suiker/zout korrels? Dan geniet ik wel van mijn eigen home made maskers. Zo af en toe zien jullie al home made recepten online komen. ik vind het gewoon super leuk om te doen! En je weet precies wat voor ingrediënten erin zitten.


Een vreselijk hoerige lipliner om je mond, of uitgelopen panda ogen? Phoee moeilijke vraag! Uitgelopen panda ogen dan denk ik. Die lipliner is echt verschrikkelijk. no way dat ik daarmee ga rondlopen! 
Nooit meer cosmetica kopen bij de parfumerie (Douglas, Sephora, enz) of nooit meer bij de drogist? Over deze vraag heb ik echt geen seconde getwijfeld! Nooit meer in een drogist. Ik ben namelijk gek op Dior, Chanel, Clinique enzovoorts... En bepaalde merken die je in de drogist kan kopen, kun je ook in een parfumerie kopen.

De komende 1,5 jaar geen make-up meer kopen (alleen geen make-up dus, verzorging mag wel!) of je hele stash inleveren (dus ook verzorging) maar daarna direct voor 250 euro alvast wat nieuwe dingen kopen? Mijn stash is denk ik wel 10x meer waard dan 250 euro. Ik zou het echt niet allemaal in willen leveren. Dan ga ik denk ik echt huilen! Dus ik geniet gewoon lekker van mijn stash. Misschien herontdek ik nog wat leuke producten!

Het moment dat ik anderen ga taggen! Sanne, Desirée, Rinah en Teske. Heb ik jou niet genoemd en wil je de tsag toch graag overnemen voor op je blog, dan mag dat natuurlijk ook! En ik zou het leuk vinden als jullie de moeilijkste vraag of leukste vraag uitkiezen en die beantwoorden in de comments!

7 opmerkingen:

 1. Deze komt vandaag bij mij ook online! Ik vind hem erg leuk! Ook om te lezen bij anderen.. Wel waren sommige vragen heel erg moeilijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor de leuke tag. Deze ga ik zeker plaatsen. Je heb leuke antwoorden erbij gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk geschreven! Mooie foto's tussendoor. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je hem over hebt genomen Patty, het was alleen niet echt de bedoeling dat je ook de afbeeldingen zou gebruiken, waar ik speciaal naar heb gezocht en die bij mijn antwoorden passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je hem ook gemaakt heb! hele leuke antwoorden ook, sommige precies hetzelfde als ik, en sommige ook weer niet! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.