woensdag 7 september 2011

Verslag: MAC Me Over Touch up Winactie


Afgelopen vrijdag ben ik in Amsterdam geweest in de MAC store voor een winactie, zoals ik jullie al eerder vertelde. Op beautygloss.nl won ik een geweldige winactie. Ik kon de nieuwe MAC collectie, MAC Me Over al 1 dag eerder bewonderen én kopen. Daarnaast kregen alle 10 de meiden nog een Touch up. Ik heb een geweldige dag gehad!Om 16:00 werden we in de MAC Store verwacht. Met een paar meiden hadden we al op het station afgesproken om samen erheen te lopen. Stuk voor stuk waren het super gezellige meiden die allemaal super veel van make-up hielden en natuurlijk van MAC! Eenmaal bij MAC aangekomen gingen we naar boven. Daar was een hele ruimte ingericht vol, make-up en natuurlijk de nieuwe collectie. Make-up artist Flavio heeft ons een hele leuke middag bezorgt, vol goede tips en handige weetjes. Hij vertelde ons wat over de nieuwe collectie en wat zijn favoriete producten zijn. Als eerste gaf hij Mascha een Touch up. Hij maakte echt een prachtige look bij haar. 


Daarna kregen alle meiden een Touch up. Je kon zelf een paar producten kiezen waarmee ze jouw opmaakte. Ik koos voor de fluidline in de kleur Dark Envy en een lipglass in de kleur Illicit. Het was echt een geweldige en leerzame dag! Ik heb 10 super leuke meiden leren kennen. Mascha nogmaals bedankt voor alles! Ik vond het super leuk! Voor iedereen die nog nieuwsgierig is naar mijn shoplog. Die vind je hierDe collectie is echt geweldig. Ieder product is werkelijk prachtig! Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe aankoopjes en daar ga ik dan ook lekker mee spelen! 

  
Sommigen foto's komen beautygloss.nl en de andere foto's heb ik die dag zelf gemaakt. 

11 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ik was inderdaad benieuwd naar je shoplog, dus die heb ik ook even opnieuw bekeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super super leuk!!! aaaaaah so NICE!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een poppie ben je toch. Een en al vrolijkheid op de foto's. Heerlijk schattie, ziet eruit als een hele leuke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Ahw Dankje domi! Het was geweldig! En je weet hoe gek ik ben op MAC, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf dat je hierbij was en je eyeliner zit zooo mooi! Wie zijn de andere meiden eigenlijk. Volgens mij herken ik Cynthia (Cynthiiaa)van Beautykoning.. kan dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is zo gaaf om daarbij te zijn. Leuke foto's.
  Liefs,x xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lucky you! Wat een leuk verslag en foto's. Zo te lezen was het een geslaagd dagje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk dat je gewonen hebt! lijkt me mega gezellig :)

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.