vrijdag 9 september 2011

Rebuys van de afgelopen tijd



Als beautyblogger test ik enorm veel producten. Zodra ik een artikel heb geschreven verdwijnen ze of in een kast, of ik geef ze weg aan vriendinnen of familie, of ze komen in mijn stash te staan. In mijn stash staan alleen de producten die ik vaak gebruik, maar nog maak ik nooit veel op. Dat ik een product op maak is al een wonder. Maar dat ik een product opnieuw koop is al helemaal een wonder! Benieuwd naar mijn rebuys van de afgelopen tijd?


Make-up maak ik echt nooit op. Het raakt hoogstens over de datum. Bijna alle rebuys hebben dus te maken met huidverzorging. Scrub en bodybutter gebruik ik erg veel. Ik scrub mijzelf 2 á 3 keer in de week en smeer me minimaal 1 keer (vaak ook 2 keer) per dag in met een lekker bodybutter. Ik heb dan ook 2 bodybutters én 2 scrubs opnieuw gekocht. De laatste rebuy is een shampoo en conditioner. 
De producten die zijn onderstreept zijn aanklikbaar en dan kom je bij de review terecht die ik erover heb geschreven. 



Ik kan mij geen leven meer bedenken zonder dit product! Deze flinke pot van 200 ml vol heerlijke Shea boter gaat bij mij niet lang mee. Iedere avond smeer ik mij hiermee in. Trekt niet zo snel in, maar voor mijn droge huidje is dat alleen maar goed. Pyjama aan en slapen maar! Ik heb alweer mijn 2de pot besteld en deze is alweer voor de helft leeg. Love it! 
Deze Shea Soufflé is te bestellen op heelnatuurlijk.nl voor € 14,50. 



Jum, jum, jum, jum, jummy! Deze Butter Cream gebruik ik voornamelijk 's ochtends of overdag. Deze trekt snel in en hydrateerd mijn huid super. De geur.... Die is gewoon goddelijk. Persoonlijk vind ik dit de lekkerste geur van Sabon! Er zit 200 ml van dit heerlijke goedje in een pot. Ook hiervan heb ik alweer mijn 2de pot en die inmiddels al voor 2/3 deel op. 
Online te bestellen op sabon.nl, op die website vind je ook alle vestigingen van Sabon. Deze Butter Cream kost € 18,95 en in meerdere geuren te koop.



Het beste scrub product ever! Ja, ever! Er zitten stukjes zeep in een zakje van natuurspons, die echt super goed scrubt. Hiermee verwijder je echt iedere dode huidcel! Ik heb 'm in geur Rosemary Mint, maar er zijn meerdere geuren. Met mijn eerste Serious Booty Buffer kan ik denk ik nog 1 of 2 keer doen. Dan zijn de zeepjes op, maar mijn volgende ligt alweer in mijn kast te wachten. 
Online te bestellen op thebeautybakery.nl voor € 6,95 en een Booty Buffer weegt 120 gram. 



Nog een product van Sabon. De Body Gel Polisher. De eerste die ik had was in de geur Patchouli Lavender Vanilla, mijn 2de fles heb ik natuurlijk in de geur Sweet Summer gekocht. Patchouli Lavender Vanilla vind ik na Sweet Summer de lekkerste geur. Deze Body Gel Polisher is echt super fijn! Scrubt goed en droogt niet uit. Mijn eerste fles is net op, dus ik begin vanaf nu aan mijn tweede.
Online te bestellen op sabon.nl, op die website vind je ook alle vestigingen van Sabon. Deze Body Gel Polisher kost € 14,95 voor een fles van 300 ml en is in meerdere geuren te koop.



John Frieda Luxurious Volume Shampoo & Conditioner
Ik denk dat ik inmiddels al 6 tubes hiervan heb versleten. Echt hele fijne shampoo en conditioner. Ik heb ook echt het gevoel dat dit mijn haren meer volume geeft! Mijn haar zit gewoon super! Ik durf even niet te zeggen hoe duur ze zijn. Maar ze zijn te koop bij de drogist. 



Dat waren mijn rebuys van de laatste tijd. Dit zijn echt stuk voor stuk super fijne producten! Producten die echt mijn hartje hebben gestolen. 

Heb jij producten die je maar blijft kopen? 

2 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Je maakt me erg nieuwsgierig naar de Sabon spulletjes ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.