Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

zondag 23 oktober 2011

Preview: Catrice Welcome To Las Vegas collectie



Als het goed is ligt de Big City Life collectie, vol prachtige palettes en nagellak, al in de kruidvat filialen. Vandaag een preview van de nieuwe collectie die van half november 2011 tot eind december te koop is. 


Zoals we van Catrice gewend zijn zitten er ook in deze collectie weer hele leuke producten! De namen passen perfect bij het thema Welcome To Las Vegas! Geniet alvast van de foto's!



Absolute Eye Colour Quattro
Absolute Eye Colour Quattro oogschaduwen met elegante gouden en bijna-zwarte tinten bieden ultieme glamour. Met de zijdezachte en hoog gepigmenteerde texturen creëer je een indrukwekkende oogmake-up met fascinerende effecten die de hele nacht lang perfect blijft zitten. De palette draagt de naam Curtain Up!




Lashes For Show Down
Expressief, dramatisch, extravagant - de kunstwimpers ‘Lashes for Show Down’ zorgen voor een opvallende oogopslag. Ze geven elke vrouw de meest sexy ogen die haar de ster van de show maken. De perfecte Las Vegas look!




Liquid Liner
Wil je je ogen benadrukken met een individueel accent en je look de perfecte finish geven? Deze luxe Liquid Liner met gouden glanspigmenten heeft een fijne punt voor een nauwkeurige applicatie en zorgt voor prachtige oogmake-up. Deze Liquid Liner is in de kleur Drama Queen.



Duo Lipgloss
Onweerstaanbare lippen in twee eenvoudige stappen! Spannende basiskleuren in verleidelijke roodtinten zorgen voor een langdurige, intensieve lipkleur. De metallic highlighters in goud, brons en platina geven de look een glamourous touch. In drie kleuren verkrijgbaar: Lovely Sinner, Welcome to Glitz And Glamour en Let Me Seduce You.



Transparant Fixing Powder
Een vleugje luxe - Transparant Fixing Powder heeft een prachtige ultrafijne textuur en zorgt de hele nacht lang voor een frisse, matte teint. De ideale finish voor een glamourous avondmake-up. Deze draagt de naam Fairy Dust.



Shimmering Powder
Zin om je gezicht en lichaam een subtiele glans te geven? Shimmering Powder wordt geleverd in een elegante flacon met pompdispenser. Voor een betoverend, subtiel glanseffect én een heerlijke geur die voor onvergetelijke momenten zorgt. Heel Las Vegas wordt gevat in één moment…



Ultimate Nail Laquer
Elke diva heeft een perfecte styling tot in de toppen van haar vingers! Intense kleuren, adembenemende glans en lange houdbaarheid met slechts één streek van het kwastje. Of je nu gaat voor verleidelijk rood, verfijnd goud of dramatisch zwart en blauw, Welcome to Vegas nagellakken staan garant voor een grootse uitstraling! Laat de show beginnen! In 4 kleuren verkrijgbaar: Lovely Sinner, Alluring Night, Stars Of The Show en Drama Queen.

Zo te zien is dit weer een hele leuke collectie. De transparante poeder vind ik er erg mooi uitzien. Ik ben benieuwd hoe die in het echt is. Die moet in mijn stash! Ook de shimmering Powder lijkt mij een erg leuk product om te hebben. De flacon is zo heerlijk vintage! En ik denk dat de palette en de nepwimpers ook met mij mee naar huis gaan. Prachtig!

Welke producten zou jij willen hebben? 

5 opmerkingen:

  1. Ik heb mijn pijlen gericht op de blauwe nagellak en de duo lipgloss met oranje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk niet dat ik iets ga kopen uit deze LE, maar sommige verpakkingen vind ik mooi ontworpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat filmpje, omg, amazing! Ben zo benieuwd naar de collectie. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.