zondag 6 november 2011

PUPA Luxury Nail Kit


Na mijn bezoekje aan de PUPA Bloggersbijeenkomst, ging ik naar huis met een paar hele leuke producten. Onder andere met deze Luxury Nail Kit. Zoals ik al vaker gezegd heb, ik ben geen nagellak addict. Ik ga véél vaker met ongelakte nagels de deur uit dan mét gelakte nagels. Maar dit PUPA nagellak setje maakte mij ontzettend nieuwsgierig. En raad eens... Ik ging met gelakte nagels de deur uit! Dit nagellak kitje is er in meerdere kleuren. Zo heb je een China Blue, Exceptional Grey, Excessive purple en Stylish Nude setje. Het Stylish Nude setje heb ik. Iedere set bevat 3 lakjes van Pupa. Er zit een transparante lak in, een 'gewone' kleur en een glitter lak. Je kunt de nagellakjes dus ook apart van elkaar gebruiken. 


Bij de Luxury Nail Kit zit ook een uitleg. Als eerste breng je de transparante lak aan om verkleuring van de nagels te voorkomen. Dan breng je de nagellak kleur aan en daarover heen de glitter lak. Die kun je over de hele nagel aanbrengen, maar ook als french manicure. 


Natuurlijk heb ik voor jullie ook een paar swatches gemaakt. Hierboven zie je lak, nog zonder de glitters. Een prachtig nude kleurtje. Echt helemaal mijn ding. Ik vind het lakje erg mooi. Er zitten verder geen glitters in alleen een mooie glans. 


Dan het lakje met de glitters er overheen. Meteen ziet het er chique uit en helemaal af. Ik vind het resultaat erg mooi. Hier overheen heb ik nog de INM Out The Door snel drongende topcoat. De nagellak glittert echt prachtig. Wanneer je een laagje aanbrengt is het resultaat subtiel, maar ook erg mooi. Met 2 laagjes zijn de glitters dekkender en dus nóg glitteriger. 

Je zou dus kunnen zeggen dat je de set op 5 manier kan gebruiken. Alleen de transparante lak voor verzorgde nagels. De transparante lak met glitters. De normale lak. De normale lak met glitters en de normale laag met de glitters als french manicure. 

De flesjes van de nagellak zijn ook erg mooi. Ze hebben een doorzichtig flesje met een zilveren dop waarop het logo van Pupa staat. Erg mooi en goed te herkennen in je stash. De setjes kosten € 14,95 en dat is dus € 4,98 per flesje.

7 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.