Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

zondag 11 december 2011

Hello New Hair!


Ik was mijn saaie bruine haar gewoon eventjes zat. Ik wilde mijn haar sowieso gaan verven. De bedoeling was donker bruin. Toch even een kleine verandering. Maarja... waarom ging ik niet gewoon voor rood? So... i did! En ik ben ontzettend blij met mijn oranje koppie!


Ik ben super tevreden over het resultaat. Het is echt een hele aparte kleur. Het ligt er echt aan in wat voor soort licht je staat. Wanneer de zon schijnt lijkt het oranje, een beetje bewolkt is het echt donker rood. Met kunstlicht is het felrood. Een hele levendige kleur dus die nooit saai is!

Zoals jullie wel gemerkt zullen hebben is het een tijdje erg rustig geweest op Pretty Beauty Land. Mijn excuses daarvoor. Maar door alle drukte had ik gewoon geen inspiratie voor artikelen. Het was gewoon eventjes op! En wanneer ik wel inspiratie had, kon ik gewoon geen tijd vinden om te bloggen.



Gelukkig heb ik de afgelopen weken hele leuke nieuwe producten binnen gehad van o.a. The Body Shop, The Beauty Bakery, Artistry, Vichy, Lush, Laqa & Co en Dr. van der Hoog. Dus ik ben druk aan het testen en uitproberen. Er zitten een heleboel hele fijne producten tussen. Dus binnenkort kunnen jullie heel wat reviews verwachten! 

Dat was alles wat ik eventjes wilde melden. Ik hoop dat jullie gewoon weer iedere dag mijn blog bezoeken. En natuurlijk ben ik benieuwd wat jullie van mijn haar vinden! 

Liefs,
Patty

9 opmerkingen:

  1. Ik vind het wel heel erg leuk, dat kapsel staat je goed.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je haar zit prachtig en de kleur staat je heel mooi! Toevallig, ik heb net ook mijn haar laten kleuren met rood/paars/bruintinten ;-) Zie uit naar je reviews! Fijne zondag.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nu ben je mijn mede red-head haha, alleen ik van orgine xD

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @ Nadiaa: Hahaha ik ben gewoon een fake red-head... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. WAUW Pat, wat cool! Die stap zal ik niet zo snel zetten.. zou niet durven;)
    Cool en ik zie het snel in het echt!

    xjes Domi
    www.fashionheaven.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.