Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

woensdag 25 januari 2012

Review: Dr. van der Hoog Gezichtsverzorging


In September 2011 is het cosmeticamerk Dr. van der Hoog helemaal vernieuwd. Alle producten zijn in een nieuw jong trendy jasje gestoken en ik moet eerlijk bekennen dat het er top uitziet! Ik ontving een tijd geleden een aantal producten, waaronder deze Hypo Sensitive reinigingsmilk, Hypo Sensitive reinigingslotion en de Natural Intensive voedende nachtcrème. Benieuwd wat ik ervan vind? 




Een nieuw logo, een nieuw assortiment, nieuwe stijlvolle verpakkingen en hun nieuwe slogan: Natuurlijke klasse. Alles klopt gewoon. Ja, ik ben erg enthousiast geworden over deze producten. De prijzen zijn ook lekker betaalbaar. Vanaf € 6,95 heb je de reingingsproducten en vanaf € 12,95 de verzorgingsproducten. Ook heb je voor ieder huidtype een andere lijn. Zo kun je altijd het juiste product voor je huid kiezen. 

Oke genoeg gekletst, op naar de reviews van de 3 producten die ik heb getest! 


Hypo Sensitive Kalmerende reinigingsmilk 
Deze kalmerende reinigingsmilk is ideaal voor de gevoelige huid. Het reinigt mijn huidje goed en verwijderd resten make-up en vuil. Ik breng het met een wattenschijfje aan op mijn gezicht om te reinigen. De witte flacon staat ook nog mooi op in je badkamer. Op de achterzijde staat een duidelijke beschrijving van het product en het gebruik. Met 200ml kun je ook een hele poos vooruit. Wel gebruik ik dit product alleen in combinatie met een reinigingslotion, omdat ik anders een plakkerig gevoel blijf houden. 
Prijs: € 7,95


Hypo Sensitive Kalmerende reinigingslotion 
Na de reinigingsmilk gebruik ik dus deze lotion. Een fijn watertje om de milk van je gezicht af te krijgen en het verfrist lekker. Vaak zit er in tonics alcohol, maar gelukkig is deze alcohol vrij. Daar wordt mijn huidje erg blij van. Alcohol droogt je huid uit en een gevoelige huid reageert daar vaak op. Deze lotion zit in een doorzichtige flacon zodat je het makkelijk kan onderscheiden van de milk. Met een wattenschijfje breng ik de tonic aan op mijn gezicht. Het product is erg fijn in gebruik en dan ben ik klaar voor de volgende stap: een voedende crème. 
Prijs: € 7,95


Natural Intensive voedende dagcrème  
Het laatste product dat ik vandaag review is deze dagcrème. De reden dat ik een dagcrème uit een andere lijn heb is, omdat de creme van de Hypo Sensitive lijn niet voedend genoeg is. Mijn huid is namelijk overgevoelig én erg droog. Op het doosje staat een tekst die ik toch graag met jullie deel. ''Als zij jong is moet de vrouw mooi zijn om succes te hebben. Daarna moet zij succes hebben om mooi te blijven.'' Prachtige tekst toch!?
De verpakking vind ik erg luxe. Vaak hebben echte luxe merken zulke verpakkingen. Echt een pluspunt! Want tja, het oog wil ook wat. De creme is niet zo heel dik zoals bij veel voedende crèmes. Ik vind het een beetje op een gel lijken. Ik moet opletten dat ik niet teveel gebruik en het goed verdeel en in masseer. Anders hou ik een plakkerig gevoel. Alsof de crème dan niet intrekt. Als ik de crème goed verdeel dan heb ik dit gevoel niet en voedt het mijn huidje super. 
Prijs: € 14,95



Deze nieuwe producten van Dr. van der Hoog zijn erg fijne producten die ik zeker blijf gebruiken. Voornamelijk vind ik de milk en de lotion erg fijn. De prijzen zijn ook erg betaalbaar. Helemaal als ik kijk naar de kwaliteit dat je ervoor krijgt. 

Ik heb ook nog een paar maskertjes van Dr. van der Hoog. Deze ga ik ook nog voor jullie testen. Jullie zullen de reviews vanzelf online zien verschijnen. 

Wat vinden jullie van Dr. van der Hoog? Hebben jullie er al weleens iets van geprobeerd? 

7 opmerkingen:

  1. Deze producten staan nog echt op mijn wishlist.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke producten, de dagcrème lijkt me erg fijn! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ziet er inderdaad erg mooi uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind deze producten ook erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. prima prdukten die ik in het verleden regelmatig heb gebruikt. Ruikt in ieder geval neutraal en niet parfumachtig. Verder geen gillende reklame met volstrekt onherkenbare ingredienten en onwaarschijnlijke resultaten.
    Jammer dat met de nieuwe presentatie / verpakking ook de prijs behoorlijk is opgetrokken.
    Persoonlijk heb ik liever de oude potten: nl geen glas en geen loze verpakking. Goed en eenvoudig: precies wat ik juist zo prettig vond.

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.