Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

woensdag 11 april 2012

Dior Addict Ultra Gloss Pearl 152


Mijn portemonnee heeft er moeite mee hoor... Nu ik bij de ICI Paris werk wil ik het ene naar het andere product hebben. Mijn liefde voor luxe merken is groot. Daarom draag ik tijdens het werk eigenlijk altijd wel een leuke lipstick van Chanel, Dior, Lancome of Estee Lauder. Sommige vind ik zo mooi dat ik ze toch echt toe moet voegen aan mijn stash. 



Een goed voorbeeld daarvan is deze Dior Addict Ultra Gloss in de kleur Pearl 152. Echt een prachtige nude/roze kleur die bij iedere look kan. En hij glinstert zo mooi!Ik had al wel een lipgloss van Chanel, maar vanaf nu dus ook een prachtige Dior gloss. 


De gloss breng je aan met een fijn kwastje die aan de luxe dop vastzit. Vergeleken met andere lipglossen, plakt deze echt minimaal. Ik heb zelf geen probleem met plakkerige lipgloss, omdat deze vaak veel langer blijven zitten. Zo plakt mijn MAC Dazzleglass echt enorm! Maar ik heb er wel langer plezier van. Toch blijft deze lipgloss redelijk goed zitten. En is de kleur gewoon prachtig. 


Zoals je ziet is het een hele zachte kleur. Een hele mooie nude kleur die richting het roze neigt. Maar daarnaast heeft het ook nog hele mooie shimmers. Het heeft geen hele opvallende kleur, of opvallende shimmers. Maar is echt voor iedere dag draagbaar. Ik vind het vaak prettig om van luxe merken, producten te kopen die altijd kunnen. Het is toch een flink bedrag dat je eraan uitgeeft dus dan wil ik het ook vaak gebruiken! 


De prijs van deze lipgloss is € 26,50, maar bij iedere ICI Paris krijg je standaard 10% korting. Dat scheelt toch weer! Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinst. De verpakking is schitterend en de gloss is een van mijn favoriete producten momenteel. Eentje die je dus kunt verwachten in mijn favorieten van april. 

Koop jij weleens lipgloss of lipstick van een luxe merk? Of vind je ze het geld niet waard?

8 opmerkingen:

  1. Heel mooie gloss ! Ik koop zelf niet vaak gloss of lipstick van een duurder merk omdat ik het niet zo vaak draag en dan is het wel zonde van het geld, nietwaar :-). Ik geef wel graag veel geld uit aan foundations in de parfumerie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Valley doll: Nee dat zou dan inderdaad zonde zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze is prachtig! Ik heb hem in mijn bruidjes tas zitten en ze kiezen hem vaak uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben zelf meer van de budget producten, maar hij ziet er wel mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi kleurtje, mooie foto ook met de bloem in je haar!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey! This is my first comment here so I just wanted to give a
    quick shout out and tell you I really enjoy reading through your posts.
    Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the same
    topics? Thank you!
    My page useful reference

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.