donderdag 26 april 2012

Glossybox April '12


Trrrrriiiiinnnngggggg!!!! Jaa, jaa daar stond de postbode weer met mijn maandelijkse Glossybox! Dit is inmiddels mijn 4de box die ik mocht uitpakken en dat blijft keer op keer een feest! Benieuwd wat er deze maand in de Glossybox zit?

*Als je de box nog niet hebt gehad en je wilt nog niet weten wat erin zit. Klik dan niet op 'lees verder' *Iedere maand heeft de box een ander thema. Deze maand is het thema Spring-proof! Deze Glossybox zal dus gevuld zitten met producten die je helpen om Spring-proof te worden! 

In mijn glossybox zaten 6 miniaturen en 1 fullsize product. Laat ik dan meteen beginnen met het fullsize product. Een Essie nagellak in een prachtige rode kleur genaamd Russian Roulette. Volgens mij zitten er wel verschillende kleuren in de Glossybox, maar ik ben zeer blij met mijn rode Essie. Verder met de miniaturen en daarvan zat er een in van Yves Saint Laurent. De Mascara Volume Effet Faux Cils Shocking. Deze mascara zou prachtige volle wimpers moeten geven. 


Ook H2O zit erin! Er zit een sample van de hand and nail cream in. Een hele fijne crème die heel snel intrekt en lekker fris ruikt. Handig om zo'n kleine tube in je tas te gooien! Dan zaten er nog 2 merken in die ik nog niet kende. Er zaten 3 parfum samples in van Robert Piguet, helaas waren dit niet echt mijn geuren. Maar dit is natuurlijk voor iedereen anders. Als aller laatste zat er nog een grote miniatuur in van Indola. De Innova repair, rinse-off treatment hair mask. Ik ben gek op maskers dus deze ga ik snel uitproberen! Mijn haar kan wel een maskertje gebruiken! 


Even de prijzen op een rijtje van de fullsize producten:
Yves Saint Laurent Mascara € 30,48
Robert Piguet € 125,- voor 100ml
Essie nagellak € 9,99
Indola Innova Repair Rinse-off treatment € 15,25 voor 200ml
H2O Spa hand and nail cream € 15,75 voor 244ml


Ik ben erg blij met de inhoud van deze Glossybox. Vooral de H2O hand and nail cream, de Essie nagellak natuurlijk en het haarmasker van Indola. 

Heb jij de Glossybox al ontvangen? En wat vond je ervan? 

4 opmerkingen:

 1. wauw dat essie lakje is erg leuk !
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke inhoud en inderdaad dat essie lakje is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. http://www.actiecode.nl/acties/actie/glossybox-kortingscode-15

  = kortingscode voor glossybox
  Ik ga het een maandje proberen!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.