woensdag 25 april 2012

Hannah huidupdate #2


Een naturelle make-up look? Nee hoor, gewoon een blotebillengezicht! Geen foundation, geen mascara, geen blush, concealer, lipsticks of wat dan ook. Nee voor deze foto droeg ik alleen een transparante lippenbalsem en kneep ik een beetje in mijn wangen. Mijn huidje is mooier dan ooit en dat allemaal dankzij hannah. 9 maanden geleden begon ik met hannah om van mijn extreem droge huid af te komen. Ik had erg veel last van eczeem waardoor ik mezelf gewoon open krabde. Ik kon geen foundation dragen, omdat mijn hele gezicht vol zat met losse droge velletjes. Als je daar foundation overheen deed zag het er verschrikkelijk uit. Ten einde raad begon ik met hannah. 


Ik heb een aantal behandelingen gehad en ik heb verschillende hannah producten gebruikt. Er is al een artikel verschenen over de hannah Xperience en een huidupdate van 5 maanden geleden. Ik gebruik lang niet alle producten meer van hannah, want als beautyblogger moet ik toch producten blijven testen om te reviewen en ik merkte dat sommige producten te vol werden voor mijn huid. Maar er zijn een aantal producten waar ik gek op ben en die ik blijf gebruiken. 

De Cleansing Oil van de clear lijn heeft al mijn reinigingsproducten overtroffen. Hij reinigt super en droogt mijn huid niet uit. De Sparkling Spray van de clear lijn is heerlijk verfrissend. Fijn om na een crème op te sprayen waardoor de crème beter en sneller intrekt.. Youth Rocket is ook een van mijn favoriete producten. Dit is een hele volle anti-aging cream. Mijn huid was zo extreem droog dat ik gewoon hele volle producten nodig had. 


De Cell Recovery Cream gebruik ik niet zo vaak meer. Dit is echt een hele hele hele dikke en volle crème. Soms lekker om als masker te gebruiken en een hele nacht te laten zitten. Eerst bracht ik deze 3x per dag aan en nog was mijn huid droog. Kun je nagaan hoe weinig vet en vocht ik in mijn huid had. Mijn laatste favoriete product is de Active Mask van de blue line. Oorspronkelijk een acne product. Het zuivert de huid en stimuleert de doorbloeding. Aangezien ik een hele slechte doorbloeding had in mijn huid, was dit een geweldig product om te gebruiken. Eerst werd ik amper rood wanneer ik hem op had. Tegenwoordig ben ik een tomaatje. Maar dat betekend dat de doorbloeding in mijn huid eindelijk goed is.  


Mijn huid glanst weer en is alles behalve droog. Ik merk nu zelfs dat de producten te vol zijn voor me. Ik krijg af en toe een pukkeltje. Geloof mij als ik zeg dat ik die al jaren niet meer heb gehad. Mijn huid is egaal waardoor ik niet meer perse alles moet bedekken met concealer. 


Ik raad hannah voor iedereen aan. Ik had nooit meer durven dromen dat ik ooit weer een egale huid zou hebben. Ik denk dat ik binnenkort maar weer eens terug ga. Ik ben namelijk ontzettend benieuwd wat mijn vocht-, vet- en ph-waarde nu is! Mijn blotebillengezicht mag weer gezien worden! 

Heeft een van jullie al ervaring met hannah? Of zijn er meiden die nu toch wel erg nieuwsgierig zijn geworden naar hannah? 

4 opmerkingen:

 1. Je ziet er echt wel stralend uit ! Ben toch een beetje benieuwd geworden naar Hannah.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, ziet er super goed uit! heel erg egaal, ik ben jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat deze producten zo goed voor je werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beter dat dit zo goed bij je geholpen heeft zegt!!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.