Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

dinsdag 15 mei 2012

I'm an Addict!


Ik heb het luxe virus flink te pakken. Natuurlijk blijft het heerlijk om een geweldig budget product te ontdekken, maar mijn liefde voor luxe merken wordt steeds groter.  Mijn stash van Dior en Chanel wordt steeds groter en het lijkt alsof ik niet meer zonder kan. Een van mijn nieuwste aanwinsten is de Dior Addict Extreme in de kleur Lucky!



Het product
De Dior Addict Extreme lipsticks zitten in een hele donkerblauwe huls. Echt een prachtige verpakking! Dit geeft je echt dat luxe gevoel. Ik heb de kleur Lucky, een rood roze kleur. De lipstick ziet er zo erg fel uit, maar wanneer je het aanbrengt is het veel subtieler. De verpakking van de lipstick is ook een beetje apart. Je klikt de lipstick echt in de huls. Natuurlijk hangt er een prijsje aan deze lipsticks van € 31,50. 


Het gebruik
De kleur brengt heel makkelijk en zacht aan. Hij glijd echt over je lippen heen. Geen droge, stroeve lipstick die je lippen enorm uitdroogt. Nee een lipstick die je lippen ook nog eens zacht maakt. Er zit een hele glans overheen, waardoor de lipstick helaas ook minder goed blijft zitten. Een paar uurtjes blijft die wel zitten en een glas drinken overleefd die ook nog wel. 


Eindbeoordeling 
Ik ben helemaal weg van deze kleur! Hij staat enorm classy en kan voor iedere gelegenheid. Als je meerdere lagen opbrengt wordt het echt een heftige kleur en met 1 laagje is het een subtiele kleur. Ja, ik ben gek op de Dior Addict Extreme lipsticks en al helemaal op de kleur Lucky! 



Cijfers
Product 7/10
Verpakking 9/10 
Prijs 6/10 
Gebruiksgemak 8/10 

Eindcijfer 7,5

Dior is exclusief verkrijgbaar bij luxe parfumerieĆ«n


Heb jij al een Dior Addict Extreme lipstick thuis of geswatched in de winkel? En wat vond jij ervan? 


8 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.