woensdag 20 juni 2012

De Truly Yours Box!Ineens is het een hele hype geworden... Boxen met miniaturen en producten die je maandelijks thuis kunt verwachten. Deze maand ontving ik voor het eerst de Truly Yours Box en wel een hele speciale editie. Één product was zo groot dat hij niet in de box zelf paste. 
Dat product was de Gamila Secret Lavender Heaven. Dit is een cleansing bar die in een prachtige doos zit. Het is gemaakt op basis van olijfolie en kruiden die je huid reinigt, kalmeert en een anti-bacteriële werking heeft. Dit product kost in de winkel €22,95. Terwijl de Truly Yours Box € 12,95 kost. Good deal! Ik denk dat jullie nog een review van dit product kunnen verwachten. Verder zat er in de box een Number 4 mini Darling Shampoo en conditioner. Deze producten bevatten geen schadelijke stoffen voor mens, dier en milieu. I Like! De shampoo bevat 50ml en de conditioner 7,5ml. Een fullsize shampoo kost € 36,05 en de conditioner € 37,95Ook zat er een Impress Press-on manicure by broadway in. Perfect gemanicuurde nagels in een paar seconden, kan dat? Ja dat kan! Ze blijven voor plak nagels echt ongelofelijk goed zitten! Normaal vallen ze er van pure ellende al vanaf. Ook dit was een fullsize product en kost € 9,99.

Jeeej! Gezichtsmaskers van Montagne Jeunesse! Ik kreeg er 3, namelijk de Peel Off Masque, Fruit Smoothie en Blemish Mud. Altijd fijn gezichtsmaskers! Deze minipack met 3 maskers kost € 5,25.Ook zat er een nogal vreemde lipstick in. De Lavertu Excellent lipstick. Zonder te kijken wat voor product het was bracht ik de vreemde GOUDEN lipstick aan op mijn lippen. Een seconde later had ik knalroze lippen. Huh? Wat blijkt deze lipstick past zich aan, aan je pigment en geeft bij iedereen dus een andere kleur. Ineens vond ik de lipstick erg cool! De prijs is € 6,90. 

Als laatste zat er in de box een sample van Jil Sander Eve. Een eu de toilette van 1,2 ml. Altijd handig om in je tas te doen. 

In deze box zaten dus 9 samples/producten en dat voor € 12,95. Dit was editie 5 van de Truly Yours box en ik vond het een erg leuke box. Zeker een aanrader om eens een box thuis te laten bezorgen en het zelf te ervaren. Voor meer informatie en leuke tips kun je op de site www.trulyyours.nl terecht. 

Wat vind jij van de Truly Yours Box? En heb jij er zelf al een abonnement op? 

4 opmerkingen:

 1. Wauw, die lipstick, gek ! Jammer dat er in België nog altijd geen beautyboxen beschikbaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! Super leuk! Ik heb ook al de glossy box, maar denk dat ik ook maar ga beginnen aan deze box! Patty, je praat me nog allerlei verslavingen aan! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whaaaa ik wil ook zo'n lipstick!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit wel een van de leukste boxen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.