dinsdag 19 juni 2012

NHB Deurne 'TTYN' and Hellloow blogging!

Img_2719_large


De laatste loodjes wegen het zwaarst... Ja dat kun je wel stellen. Ik heb nog nooit zoveel moeite gehad met studeren. Maar ik heb zojuist mijn laatste herkansing gehad en ik durf bijna hard op te zeggen dat ik mijn diploma op zak heb! 


Bye bye NHB Deurne, of zoals Paris zou zeggen 'TTYN' and hello blogging! 


Ok what's the plan.....
Aanstaande vrijdag krijg ik de definitieve uitslag, maar als het goed is ben ik afgestuurd als paraveterinair. Makkelijker gezegd: dierenartsassistente. Maar ik ben eens goed gaan nadenken over wat ik nu écht wil. Wat is nu mijn droombaan? Misschien voelen jullie hem al aankomen... Bloggen! 


Natuurlijk zal ik er een baan bij moeten hebben, dus ik blijf parttime bij de ICI Paris werken en ik ga parttime bloggen. Wauw! Hoe cool is dat! Ik heb er lang over nagedacht of ik de stap durfde te zetten. Maar ik wil later niet kunnen zeggen 'had ik maar....'. Dus ik ga nu kijken of ik mijn droom kan waarmaken. Lukt het niet, dan heb ik het op zijn minst geprobeerd! 


Tumblr_m5rr64y6oc1r8xshho1_500_large


Ik zal nu dus veel meer tijd over hebben om te bloggen wat ik echt heerlijk vind! Volgende week donderdag ga ik eerst nog 15 daagjes op vakantie om helemaal bij te komen en te brainstormen. Ik denk niet dat het mij gaat lukken om geheel vooruit te schrijven. Maar ik ga proberen zoveel mogelijk te schrijven. 


Ik ben zo blij dat ik deze stap durf te zetten en ik ben heel benieuwd waar het schip strand! Natuurlijk hoop ik dat jullie net zo enthousiast zijn als dat ik ben en dat jullie je dagelijkse portie beauty op Pretty Beauty Land weten te vinden. 


Zonder jullie zou Pretty Beauty Land al niet meer bestaan. Dankjewel allemaal! 


Liefs,
Patty


bron foto's 

8 opmerkingen:

 1. Wat goed! Nu kun je stukje bij beetje groter worden.
  Erg leuk, ik zal je artikelen bij houden.

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je (bijna) diploma en de grote keuze! Paraveterinair =], grappig woord.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw super ! Ik wens je er veel succes mee ! Het is idd nu dat je het moet doen, lukt het niet, geen erg, je bent nog jong en je hebt sowieso een diploma !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je diploma. Hele erg leuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Top! Gefeliciteerd! De stap die je maakt is ook héél leuk & je bent nog zo jong, dat je alle kanten nog op kan. Super leuk om dit in eens te lezen. Good work! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wel erg gedurfd, hoor! je kunt het idd altijd proberen. je weet vast dat alleen hele grote bloggers hiervan kunnen leven. maar goed. you never know! altijd fijn om iets te doen waar je plezier aan beleeft! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteeerd!! enn knap dat je de stap maakt!! succes ermee!!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.