Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

zondag 12 augustus 2012

My Fashion Must Haves #1


Ik ben misschien een Beauty Blogger. Maar naast mijn enorme collectie make-up, heb ik ook een flinke kleding collectie. Maar om al die kleding met elkaar te combineren heb je een paar basics nodig. Dus vandaag en morgen ga ik jullie mijn Fashion Must Haves laten zien. 

Natuurlijk horen een wit en een zwart shirt ook bij de basisc, maar ik denk dat iedereen dat inmiddels wel weet. Er zijn 11 items in mijn garderobe waar ik niet zonder kan. Vandaag krijg je de eerste 6 te zien!


The Small Belt
Sinds ik het Youtube filmpje, die hieronder staat heb gezien, kan ik niet meer zonder mijn dunne riempjes. Ik heb er inmiddels een stuk of 10 in verschillende kleuren en combineer ze met alles. Een jurk, een blouse, een shirt, enzovoorts. Hieronder zie je 4 manieren om je riem te dragen. Meestal draag ik de Infinity Belt Loop.


Mijn dunne riempjes zijn inmiddels onmisbaar geworden in mijn collectie. Je kunt er iedere saaie look mee opfleuren. Heb je een blouse of shirt dat te wijd zit? Riem eromheen en je hebt weer een prachtige taille. 


Pretty Jeans
Ik draag zelden een spijkerbroek, ik loop liever in me jurkjes rond te dartelen. Maar dat kan gewoon niet altijd en soms is het gewoon erg lekker om een spijkerbroek aan te trekken. Naar mijn mening zou iedere kledingkast een strechy skinny jeans moeten bevatten. Deze kun je met iedere shirtje, topje en vest combineren. 


Big big big scarf
Oke, in de zomer laat ik mijn sjaals in de kast liggen, maar in de winter vind ik het heerlijk om ze te dragen. Ik heb hele neutrale sjaals die overal bij kunnen, maar ook wat felgekleurde pronk stukjes. De sjaal die op de foto staat is toch wel mijn lievelings sjaal. Hij komt uit ItaliĆ« en je kunt je er zo heerlijk in verstoppen. 

Met een sjaal kun je heel simpel een outfit opfleuren. Ik ben mijn sjaals (net zoals het smalle riempje) gaan dragen door het bovenstaande filmpje.


High Heels
Iedere outfit die saai of een beetje te stoer is, maak je vrouwelijk met pumps! Ik loop het liefste 7 dagen in de week op mijn stiletto's. Oefening baart kunst! Een paar zwarte pumps zou in geen enkelen schoenen collectie mogen ontbreken. 


Put on that Funky Pantyhose! 
Netpanty's ordinair? Nee hoor, je moet ze alleen op de juiste manier combineren. Hierboven heb ik een netpanty gecombineerd met een chique jurk. De panty maakt het juist extra chique en een beetje sexy. Als er een hele zaal vol staat met vrouwen in een zwarte cocktailjurk, dan zal jij nog steeds opvallen met je funky netpanty. Er bestaan panty's met verschillende patronen waarmee je iedere jurk, rok en korte broek kunt combineren. 


Bring me some Color
Er bestaan mensen die alleen maar zwart dragen. Daar mag ik mijzelf ook bij meerekenen. Maar ik combineren mijn zwarte kleding tegenwoordig met een leuke riem, panty, blazer, pumps enzovoorts. Of ik pak een echte eye catcher. Een blazer in een felle kleur of een paar High Heels in het geel... Iedereen zou minimaal een felgekleurd kledingstuk moeten hebben.

Dat waren mijn eerste 6 Fashion Must Haves! Morgen komen de laatste 5 Must Haves aan de beurt. 

Wat is jouw ultieme Fashion Must Have?

6 opmerkingen:

  1. Ik vind je haar alleen al een eyecatcher, superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk om te zien :)
    ik ben ook gek op pumps, vind ook wel dat iedere outfit er mooier mee wordt. maar in het weekend draag ik gewoon mijn ballerina's :P

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke items, ik vind die blazer aan het eind heel mooi! x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. je pumps en jeans zijn echt prachtig

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.