woensdag 19 september 2012

7 Redenen waarom de herfst leuk is


Ik had natuurlijk ook het artikel kunnen schrijven: 7 redenen waarom de herfst niet leuk is. Maar laten we positief blijven en beseffen dat de herfst ook best leuk kan zijn! 

Vandaag 7 redenen waarom de herfst wel leuk is! 

 

#1 Limited Edition Make-up Collections
Inmiddels komen de najaarscollecties alweer in de winkel. Beauty lovers sparen al hun zakgeld al weer op om de items van deze prachtige collecties te bemachtigen. Tenminste, i do... Tja en voor najaarscollecties moet het toch écht herfst zijn! En natuurlijk vergeet ook niet de prachtige kerstcollecties die er ook aan zitten te komen.


#2 Fluffy shoes!
Je haat ze of je houdt van ze. Uggs! Zodra ik de bladeren van de bomen zie verkleuren, denk ik meteen aan mijn camel kleurige Uggs die dan braaf op mij staan te wachten. Ik kan het me zo weer voor de geest halen, hoe het voelt om in mijn fluffy (tikkeltje lompe) juweeltjes te stappen. Het donzige voetbed dat mijn poezelige voetjes lekker warm houd. En het gevoel dat ik de gehele dag op wolkjes loop. Samen met mijn ultra warme Uggs, loop ik de winter tegemoet. 


#3 Cosy evenings 
Het wordt vroeg donker dus je gaat weer meer binnenshuis leven. Maar of dat nou echt zo vervelend is? 's Avonds met een kopje thee, onder een zacht dekentje op de bank. Goeie film op de buis en een lekkere snack op de salon tafel. De gordijnen dicht en de kaarsjes aan. Gezellig met de hele familie op de bank, of in de armen van je geliefde. Kijk, zo klinkt de herfst toch al een stuk aangenamer. 


#4 Shopping Fun
Op kou kun je je kleden. Maar dan moet je wel SHOPPEN! Samen met je vriendinnen uren door de stad slenteren (op je comfortabele Uggs) en alle kledingrekken doorspitten. De herfst collecties zitten weer vol lekkere warme vesten, jassen en sjaals. Zo ga jij het deze winter echt niet koud hebben. 


#5 Yellow, Orange, Red and Brown
De zomer is natuurlijk prachtig met alle bloemen in bloei. Maar we mogen best wel toegeven dat de herfst ook heel kleurrijk is. Alle bomen kleuren ieder najaar weer geel, oranje, rood en bruin (uiteindelijk worden ze helaas ook weer kaal). Of wat denk je van de sprookjesachtige ochtenden? De dauw die als een deken over de weilanden ligt en het aangename ochtendzonnetje. 


#6 Pyjamas and Blankets 
In de zomer drijf je haast je bed uit. In de herfst is de temperatuur vaak heerlijk aangenaam om in de slapen. Een beetje fris, maar niet zo koud dat je ligt te bibberen in je bed. Heerlijk je deken optrekken tot aan je kin en vergeet niet zo'n heerlijke warme pyjama. En hoe fijn is het om te slapen terwijl de regen op je raam tikt? Daar buiten is het koud en nat, maar jij gaat een heerlijke warme nacht tegemoet. 


#7 Hot Chocolate 
Starbucks gaat weer een drukke periode tegemoet. Als de temperatuur daalt krijg ik zin in warme chocolade melk, cappuccino's en dampende koppen thee. Dus wanneer jij op het station loopt te balen van de herfst, loop je gewoon even een Starbucks in en haal een heerlijk warm drankje. Denk even terug aan dit  artikel en besef dat herfst helemaal niet zo verschrikkelijk is als het lijkt. 

Wat vind jij leuk aan de herfst? 

De foto's uit dit artikel komen van weheartit.  

7 opmerkingen:

 1. Ja en bij het lezen van zo'n blog krijg ik natuurlijk spontaan zin om op de bank te kruipen met mijn fluffy sloffen en fleece deken en een overheerlijke kop met chocolademelk en slagroom..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de LE's altijd erg leuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om al deze redens te lezen! Het maakt me heel vrolijk van binnen.
  Het leukste wat ik aan de herfst vind is mijn verjaardag :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heerlijk nu kijk ik al uit naar de herfst !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben blij dat ik de herfst voor jullie zo wat leuker maak, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha ik heb net een kopje warme choco met slagroom genomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk artikel! Ik heb ook Uggs gekocht, ze zitten goddelijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.