dinsdag 18 september 2012

Pretty Beauty Lands Beauty News #3


Het was de afgelopen weken weer feest qua persberichten. De winter en dus ook de kerst komt er weer aan. Dat betekend dus veel nieuwe collecties en nieuwe producten. Daar wordt iedere beauty liefhebber toch gelukkig van? Benieuwd wat er ons op beauty gebied allemaal te wachten staat? 


Thierry Mugler viert feest!
Hun welbekende Angel Eau de Parfum bestaat dit jaar 20 jaar. Om dit te vieren toveren zij hun vier traditionele parfums om tot hele speciale geuren. Angel, Alien, Womanity en A*men worden verrijkt met extracten van leer! Ook de verpakkingen zijn speciaal om dit te vieren veranderd. Ik ben heel erg benieuwd hoe mijn favoriete geur Alien gaat ruiken met leer extracten. 
Verkrijgbaar vanaf half Oktober 2012


Vineyard Peach
Alweer The Body Shop nieuws! The Body Shop komt weer met heerlijke Limited Edition producten! Dit zijn nog niet de kerst producten, nee gewoon een heerlijk tussendoortje. En dat ook nog eens in mijn lievelingsgeur: Peach! HEBBEN! Deze nieuwe lijn bestaat uit vier producten. Er komt een body butter (200 ml € 16,-), body scrub ( 200 ml € 15,-), shower gel (250 ml € 6,50) en een body lotion (250 ml € 12,-). Ik denk dat de Body butter, de scrub en de douche gel binnenkort in mijn badkamer staan. 
Verkrijgbaar vanaf 1 Oktober 2012


Babor Metallic Glam
De nieuwe make-up lijn van Babor schittert glamoureus, verleidelijk en mysterieus tegelijk. Voor de wintermake-up heeft Peter Schmidinger, internationaal make-up directeur BABOR, twee looks ontwikkeld: Metallic Blue Night hult de ogen in een ijzige, nachtblauwe tint en de Femme Fatale look maakt de lippen extreem verleidelijk. Deze nieuwe lijn bevat een oogschaduw palet, twee mascara's, een lipstick, een lipgloss, een lip liner en natuurlijk 2 prachtige nagellakjes. 


L'oréal Color Riche Fall/Winter 2012
Niet alleen Babor komt met een nieuwe make-up lijn. Ook L'oréal brengt voor de winter weer nieuwe producten uit! In deze nieuwe collectie zitten maar liefste 3 verschillende soorten paletten. Zo heb je het Essential palet in 6 verschillende kleuren. Naast het Essential palet heb je ook nog het Luminous palet. Hiervan wordt er maar 1 variant uitgebracht. Van het Shocking palet worden 2 versies uitgebracht gevuld met prachtige kleuren! Daarnaast komt L'oréal ook nog met nieuwe oogpotloden en nagellakjes. 
Verkrijgbaar vanaf September 2012 

Ik ben weer ontzettend nieuwsgierig naar al deze nieuwe producten! Binnenkort weer een nieuwe editie van PBL's Beauty News! 

3 opmerkingen:

  1. Ik kijk het meest uit naar de Vineyard Peach collectie van The Body Shop. Die zit er echt heerlijk uit, ben fan van de geur Perzik :D

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.