zaterdag 20 oktober 2012

Question Time #90 Hetzelfde of iets nieuws?


Question Time is een onderdeel dat wekelijks terug keert op Pretty Beauty Land. Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De vragen kunnen over beauty, fashion of lifestyle gaan. Ik ben namelijk ook benieuwd naar jullie mening!

De Question van deze week:
Als je een product opmaakt, koop jij hetzelfde product dan opnieuw of probeer je weer iets anders uit?

Ik probeer bijna altijd weer iets anders uit. Ik moet voor de site namelijk aan het testen blijven en steeds opzoek gaan naar nog betere producten. Natuurlijk zijn er producten die ik erg fijn vind en toch opnieuw blijf kopen. Zoals bijvoorbeeld mijn Hema wenkbrauwpotlood. Heerlijk budget, maar echt super goed! 

Natuurlijk krijg ik ook veel voor de website om te testen, dus er ligt altijd aardig wat te wachten om getest te worden. Maar dat maak mijn werk nou juist zo leuk! Je bent nooit uitgetest! 

Koop jij altijd hetzelfde product opnieuw of probeer jij iedere keer weer iets anders uit? 

9 opmerkingen:

 1. Soms koop ik opnieuw, maar wil ook graag wat nieuws proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ligt eraan. Als ik zeker weet dat er geen betere is dan koop ik hem opnieuw. Maar ik kan daarnaast natuurlijk allerlei andere producten hebben omdat ik vaak van alles tegelijk uitprobeer :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als van mij een favoriet product op is dan koop ik hem zeker weer opnieuw. Ik test tussendoor wel andere producten, maar omdat mijn huid zo overgevoelig is wil ik toch altijd wel mijn vaste producten in huis hebben. Mocht mijn huid er te heftig op reageren dat ik er gelijk weer mee kan stoppen en mijn huid rust kan gunnen met mijn favoriete producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik heeel tevreden ben, koop ik het opnieuw. Maar ik probeer graag andere dingen uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik probeer meestal steeds wat nieuws uit, maar heb ook een aantal producten die ik steeds opnieuw blijf kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat verschilt, als ik een product ├ęcht fijn vind gebruik ik het opnieuw, maar ik vind het ook heel leuk om nieuwe dingen te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik probeer ook vaak nieuwe producten uit ivm mijn werk (parfumerie).toch blijven er een paar favoriete over. Die koop ik dan graag weer, zoals een marsacara bijvoorbeeld of een reiniging. Je weet dan wat je heb en goed is goed toch. Door juist eens wat anders te testen kom je er juist achter waarom je zo dol bent op een bepaald product. 7374 ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh er zijn zeker producten die ik steeds opnieuw koop. Zo zal Molton Brown in mijn stash blijven zolang ze bestaan, zal ik de Too Faced oogschaduw primer altijd opnieuw kopen en als mijn Shiseido brush het leven laat komt ie er ook opnieuw!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.