zaterdag 18 september 2010

Mijn favoriete Blushes en Bronzers

Misslipgloss tagde al haar mede bloggers, dus vandaar een top 6 van mijn favoriete blushes en bronzers. Ik heb een top 6 gemaakt, omdat ik te weinig producten heb voor een top 10. Dit zijn echt mijn favorieten. Ik kon er nog wel 4 bij pakken, maar die gebruik ik niet zo vaak als deze. 

Ik ben echt verslaafd aan blushes! Een keer deppen met je kwast in het doosje en op je jukbeenderen aanbrengen je ziet er meteen fris en wakker uit. Je krijgt er meteen meer uitstraling van. Ook bronzer laat je gezicht opleven. Ik kan ook niet begrijpen dat ik ooit niet eens van hun bestaan afwist! Tegenwoordig ga ik niet meer zonder blush naar buiten. Bronzer kan ik nog wel eens laten liggen, maar blush niet. 

De blushes die ik gebruik zijn toch vrij goedkoop. Toch ben ik tevreden over de kwaliteit van de producten. Het is voor mij financieel niet mogelijk om mac, dior, chanel, enzovoorts te kopen. Dus dit is een low budget artikel voor de mensen die niet veel te besteden hebben, of gewoon een fijn product voor weinig geld willen hebben! Enjoy! 

Foto zonder flits

Dit zijn dan mijn oogappeltjes onder mijn blushes en bronzers. We beginnen links met een bronzer van MylĂ©ne. Deze kun je alleen op thuis party's kopen. Deze bronzer gebruik ik nooit over mijn hele gezicht. Er zitten ontzettend veel glitters in. Ik gebruik het meestal als blush of highlighter. Wel een ontzettend mooie kleur! Deze kostte geloof ik € 10,- 
En dan mijn aller aller aller fijnste bronzer ever! Lavertu Terre de Soleil nr. 02. Dit is zo'n mooie bronzer. Er zit een hele mooie glans in, maar je kunt het wel over je hele gezicht aanbrengen. Deze bronzer geeft een mooie gezonde tint aan je gezicht. Dit is de eerste bronzer die ik ooit heb gehad. Ik heb nog steeds geen fijnere of mooiere gevonden dan deze. I just love it! Deze bronzer kost wel rond de € 20,- 
Daarnaast een blush die rond de € 3,- kost als ik me niet vergis.  Een super mooie roze kleur! Het is van Wet 'n Wild in de kleur Heather Silk. Een mooie framboos roze kleur. Brengt mooi aan en geeft echt girly girly wangen. 
Foto met flits

Dan gaan we naar de onderste rij. Om te beginnen met een blush die je een tijdje geleden al voorbij zag komen in de reviews. Deze blush staat toch wel echt op nummer 1. The body shop in de kleur nr. 02. Dit is een kleur die altijd en overal kan. Het heeft een mooie zachte roze kleur die heel fijn is om aan te brengen en te blenden. Deze kost € 10,- wat deze blush helemaal waard is! 
Daarna een blush van de Etos, die zal dus nooit meer dan € 5,- zijn. Een mooie bruine kleur, zachte shimmer erin en je ziet er weer lekker gezond uit. Als laatste rechts een highlighter. Dit is eigenlijk de enige highlighter die ik heb. Een van Essence, een limited edition van Crazy About Colour. Ik gebruik vooral de bovenste 2 kleuren, de licht roze en witte kleur. Dat zijn hele mooie highlighters. Deze kostte rond de € 3,- maar is niet meer verkrijgbaar. 

Dit waren mijn favorieten blushes en bronzers. Stuk voor stuk vind ik het hele fijne producten. Vooral de Lavertu Terre de Soleil bronzer en The Body Shop blush zijn echte aanraders. Bij deze tag ook ik al mijn mede bloggers om hun favorieten blushes en bronzers in een top 10 (of top 6) te zetten. Laat even een link achter bij de comments van je artikel, ik wil ze erg graag lezen!

4 opmerkingen:

  1. Altijd leuk om te zien!
    de van essence heb ik ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. echt leuk om dit te zien zo! en mijn budget laat Mac ook niet toe!
    maar ik vind je blushes echt zo wowie!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.