dinsdag 14 december 2010

Review: Himalaya Lip Balm


In november konden jullie al een introductie lezen over het merk Himalaya en de producten. Heb je dit artikel gemist, dan kun je dat hier terug lezen. Vandaag de eerste review op Pretty Beauty Land! Het eerste product dat ik ga reviewen voor jullie is de Himalaya Lip Balm. Het Product
De lip balm zit in een handige tube met ingebouwde applicator. Dat werkt dus erg makkelijk, maar ook hygiënisch, omdat je niet met je vingers in een potje hoeft.  De balsem heeft een zoete geur, maar daar hou ik wel van. Het product is niet helemaal natuurlijk. Het product bevat wel 4 soorten natuurlijke oliën, maar daarnaast bevat het ook vaseline en minerale olie. Deze ingrediënten vind je bijna in alle lipbalsems. Als je echt voor helemaal natuurlijk wilt gaan dan kun je beter voor de Organique lijn kiezen. Voor deze lip balm betaal je slechts € 2,95 voor 10 gram. Daarvoor kun je het niet laten liggen toch? 

Wat zegt Himalaya over dit product? 
Lip Balm voorkomt dat de lippen uitdrogen en barsten. De balm bevat een natuurlijk UV filter en beschermt de lippen tegen UV straling. Vitamine E voedt, egaliseert en verzacht de lippen. 


Tijdens gebruik
De lippenbalsem voelt echt aan als vaseline op je lippen, dat vind ik zelf geen fijn gevoel. Je voelt ook een laagje op je lippen en de lip balm blijft voor een lippenbalsem lang zitten. Wel verzorgt het je lippen echt goed en voelen ze minder droog aan. Je hebt niet veel nodig, dus je kunt lang met een tube doen. 

Eindoordeel 
Jammer van het vaseline idee op je lippen, maar en zullen een heleboel meiden zijn die dit wel fijn vinden. Voor hun is dit product écht een aanrader.  Het is een zuinig product, goedkoop en werkt goed. € 2,95 is natuurlijk geen geld voor een lippenbalsem. Volgens mij is een Labello nog duurder dan deze lippenbalsem en deze werkt wel beter. 

Cijfers
Product 7/10
Verpakking 6/10 
Prijs 9/10 
Gebruiksgemak 8/10

Eindcijfer 7,5

Op de site kun je je postcode invullen en dan vind je de dichtstbijzijnde winkels die Himalaya verkopen. Op  de site kun je ook online je producten bestellen en worden ze gewoon handig aan de deur bezorgt!  http://www.himalayaproducten.nl/ 

Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk. 

Voor fashion artikelen kijk een op onze fashionblog: fashionheaven.nl 

1 opmerking:

  1. Hihi, ik vind dit effect wel fijn.. maar mijn lippen zijn dan vaak ook erg droog!
    Kan op de website geen verkooppunten vinden? Waar zie jij dat?

    xx Domi

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.