Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

dinsdag 31 mei 2011

This Month Favourites May



Vandaag is de laatste dag van mij mei alweer aangebroken en dus heb ik voor jullie vandaag een This Month Favourites. Langzaam maar zeker komen er steeds meer zomerse producten in mijn dagelijkse routine. Er zitten ook weer een paar producten in waarover ik nog een review moet schrijven, maar die komen natuurlijk zo snel als mogelijk is online. Kijken jullie mee naar mijn favoriete producten uit de maand mei? 




1. Ik vind het belangrijk om mijn huid goed te beschermen tegen de zon. In de winter vergeet ik het vaak, maar ook dan zou je je moeten beschermen tegen uv stralen. Om mijn gezicht te beschermen gebruik in de Sabon Sun Set High Protection Face Cream met SPF 30. Deze gebruik ik onder mijn dagcrème en op zonnige dagen smeer ik mij tussendoor nog een keer in. De review over dit product kun je hier lezen. 

2. L'erbolario lippenbalsem. GOD-DE-LIJK! In deze balsem zitten 4 verschillende boters die mijn lippen super zacht maken! Vorig jaar gekocht in Italië en ik ben er nog steeds gek op. Jammer genoeg is die echt bijna op! 

3. Over de producten van Palmers komt nog een artikel. Maar dit product zit al in mijn This Month Favourites. Deze crème heeft een boterachtige structuur. Goed voor de droge huid en littekens. Dit potje zit altijd in mijn tas en als ik een droog plekje ontdek dan heb ik altijd een fijne crème bij me! 

4. Mijn favoriete blush van dit moment! De Shmink blush in de kleur Siesta! I love it! Heerlijk girly girly roze. Echt helemaal mijn ding. De review kun je hier lezen. 

5. Pupa komt met een Limited Edition lijn voor de zomer met daarin geloof ik 3 producten. Deze Sun Lip Stylo met SPF 15 is er daar een van. Het heeft een prachtige zachte oranje kleur met lieve shimmers erin. Verzorgd mijn lippen en beschermt ze tegen de zon. 

6. Ook over dit artikel kunnen jullie nog een review verwachten. De RS Natural Cosmetics deep smoothing oil serum.Geweldig voor mijn droge huidje! 

Dat was de This Month Favourites voor deze maand alweer. Wat zijn jou favoriete producten? 

4 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen! Prachtig gefotografeerd ook! Ben ook heel benieuwd naar de nog te plaatsen reviews.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi there, always i used to check website posts here early in the
    break of day, because i enjoy to gain knowledge of more and more.

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.