dinsdag 2 augustus 2011

This Month Favourites July


De maand juli was in Nederland helaas niet zo zomers als dat die hoorde te zijn. Ik was ook heel blij toen ik de zon op kon zoeken in Turkije. Het verbaasd mij iedere maand weer dat ik toch zoveel andere producten gebruik en dat sommige producten weer liggen te verstoffen. Deze maand zijn het vooral mijn nieuwe Hannah producten. Na de Hannah Xperience
die ik laatst ben ondergaan heb ik alleen nog maar Hannah producten gebruikt voor mijn lichaam en gezicht. Benieuwd naar mijn favorieten van de maand juli? 

1. Dit is de Hannah Body Treatment Kit, deze bestaat uit een doucheolie en een bodylotion. Beide zijn het echt super fijne producten. Ik ga nog niet teveel over de producten vertellen, want over de hannah producten komt nog een uitgebreide review. 

2. The Body Shop body butter in de geur Shea. Mijn huid is zo droog dat ik over de hannah bodylotion nog deze body butter aanbreng. Deze is echt goddelijk! Al mijn vriendinnen zijn er inmiddels verliefd op. 

3. Dit zijn mijn hannah gezichtverzorgingsproducten. Ik gebruik maar liefs 6 producten. De Cleansing Oil, First Aid crème, Youth Rocket crème, Sparkling Spray, Fade Treatment crème en de Cell Recovery Cream. Ook over deze producten komt nog een uitgebreide review. 


4. Sans Soucis heeft een nieuwe mascara. Deze geeft super veel lengte aan je wimpers. De verpakking is simpel maar wel erg chique. I like it! Ook hierover nog een review.

5. Dan als laatste de Eyebrow Pencil van de Hema in de bruine kleur. Ik had hier alleen nog maar positieve reviews over gelezen dus ik moest 'm natuurlijk uitproberen. Echt een super fijn wenkbrauw potlood! Ik gebruik het dagelijks. 

Dat waren mijn favoriete van de maand juli. Wat waren jouw favoriete producten? 

2 opmerkingen:

  1. Ik vind die eyebrowpencil van de Hema ook heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne producten! Body Shop body butters zijn heerlijk, ik wil er ook weer eens een gebruiken!
    Ik gebruikte in juli graag Palmolive douchegels die ik heb meegenomen uit Frankrijk, Rosebud salve en mijn nieuwe Catrice gel eyeliner.

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.