maandag 7 november 2011

Hannah update: Is het ze gelukt?


Het is alweer 4 maanden geleden dat ik begon met hannah. Hannah ging de uitdaging aan om mijn huid weer in balans te krijgen, Want ''een hannah huidcoach gaat geen enkel huidprobleem uit de weg''. Ben je benieuwd of het hannah is gelukt? Is mijn huid weer in balans? 
In juli onderging ik de hannah Xperience waar ik eerder al over schreef op mijn blog. Het artikel kun je hier lezen. Daar bleek wel hoe slecht mijn huid eraan toe was. 

Ik heb vanaf mijn 3de jaar al last van eczeem. Met name op mijn handen, armen en knieholtes. Rond mijn 18de begon het eczeem zich te verschuiven naar mijn rug, borsten, hals en gezicht. Ineens was het zo zichtbaar en werd make-up dragen bijna onmogelijk. Mijn huid was zo droog dat wanneer ik mijn voorhoofd aanraakte de schilfers er vanaf vielen. Ik kon smeren wat ik wilde, maar niets hielp. Ik was werkelijk ten einde raad. Gelukkig was daar hannah die de uitdaging aanging. 


Na 4 maanden intensief bezig te zijn geweest met mijn huid is er zoveel verbetering. Inmiddels zijn we 3 behandelingen verder en een heleboel lege potjes. Tijdens de zoektocht naar de beste verzorging voor mijn huid ging er ook weleens iets mis. Zo ben ik na mijn 2de behandeling begonnen met fruitzuren. (Meer informatie over fruitzuren en het product komt in een ander artikel) Helaas ging het daar mis en werd mijn huid onrustig en pijnlijk. Gelukkig hebben de hannah huidcoaches mij er weer bovenop geholpen. En werd ik 2 keer in de week gebeld om te vragen hoe het ging en of we wat aan de dagelijkse routine gingen veranderen. Iedere huid is nou eenmaal anders. Daarom kun je niet van tevoren zeggen wat je huid gaat doen en wat nou het beste is. Er is maar een manier om daarachter te komen en dat is gewoon doen! Nou ik ben blij dat ik dit heb gedaan!

4 maanden lang heb ik erg hard aan mijn huid gewerkt. Ik was 's ochtends en 's avonds veel tijd kwijt aan het verzorgen. Zo gebruikte ik in het begin wel 7 producten 's ochtends en 's avonds. Maar mijn huid had dit nodig aangezien die er zo slecht aan toe was. Nu zit ik inmiddels op 4 รก 6 producten 's ochtends en 's avonds. Nu zullen jullie wel benieuwd zijn naar de resultaten. Mijn huid is 3x gemeten. Het vochtgehalte werd gemeten, het vetgehalte en de PH-waarde. Het vochtgehalte moest boven de 60 komen, vetgehalte rond de 50 en de PH-waarde zou tussen de 4,5 en 5,5 moeten komen. Uit de metingen is het volgende gekomen:
6 juli: Vochtgehalte 26, Vetgehalte 4, PH-waarde: 5,9
6 september: Vochtgehalte 32, vetgehalte 13, PH-waarde 5,3
12 oktober: Vochtgehalte 79, vetgehalte 20, PH-waarde 5,5

Aan de getallen is al te zien hoe goed mijn huid vooruit is gegaan. Mijn vetgehalte is alleen nog te laag. Maar een eczeem huid krijg je nooit naar de 50 toe. Daarom moet ik proberen om naar de 30 te komen. 

Doorbloeding is veel egaler geworden. Veel minder heftige vlekken dan bij de linker foto. 

Ook zijn er in het begin foto's gemaakt van mijn huid. Je ziet de huid eerst normaal, dan de doorbloeding en dan de pigmentatie. Vooral bij de doorbloeding is het verschil groot. Het is zo mooi egaal geworden! Geen rare donker rode vlekken meer! Wauw! 

Ik raad hannah iedereen aan! Heb je een huidprobleem? Wil je gewoon een goede behandeling? Probeer dan zeker hannah eens. Een behandeling kost ongeveer € 75,- en de producten verschillen heel erg. De prijzen gaan van € 17,- tot € 98,-. Ik blijf zeker met hannah door gaan ook al zijn de producten die ik gebruik redelijk prijzig. Maar hannah werkt, ze hebben mijn huid weer prachtig egaal en gezond weten te krijgen en daar heb ik miljoenen voor over! Over de producten komen ook nog een paar artikelen online. Die zien jullie vanzelf wel verschijnen. 

Hannah huidcoaches vind je door heel Nederland heen. Kijk op de site www.huidcoach.nl voor een huid coach bij jou in de buurt!

9 opmerkingen:

 1. Wauw je ziet echt duidelijk verschil! Erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo dat is zeker opgeknapt zeg, je huid zit er veel rustiger en beter uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is het per behandeling 75 euro, of zijn deze drie behandelingen (exclusief producten) 75 euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je ziet echt heel wel resultaat met deze behandeling. Klinkt goed.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh dat is wel erg fijn voor je! Dikke pluim voor hannah :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het viel me al op toen je hier op bezoek was.. je huid is erg mooi Pat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Danice: Nee dit is per behandeling ongeveer. Dit kan per behandeling ook verschillen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een verschil! Heel mooi!
  Ben heel blij voor je dat je iets gevonden hebt dat werkt!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.