zaterdag 20 november 2010

Question Time! Top producten


Mijn excuses voor dit extreem laat artikel. Helaas zijn er wat persoonlijke dingen tussen gekomen, waardoor ik eventjes niet in staat was om nog achter de pc te gaan zitten. Maar ik probeer natuurlijk gewoon door te schrijven aangezien mijn blog echt super leuk vind en ik jullie natuurlijk niet in de steek wil laten. 

Benieuwd naar de Question? Eventjes doorklikken!
Deze keer over jullie top producten! Ieder meisje heeft wel een product waarvan ze zegt: Die moet je hebben! Dit kan een nagellak zijn die echt helemaal geweldig is. Of een concealer die spotgoedkoop is, maar echt super dekt. De mooiste lipstick van de wereld of echt de heerlijkste parfum van het heelal. Deel met mij jouw top product die ik zeker eens zou moeten testen voor mijn blog én die andere bezoekers zeker aan zouden moeten schaffen!

Ik wilde meteen 10 producten opnoemen, want ik heb namelijk toch redelijk veel producten waar ik gek van ben. Zo is mijn Chanel Lipgloss nr. 129 Cosmos, echt mijn engeltje onder mijn lipglossen. Deze gloss is echt prachtig, maar alleen het logo van Chanel laat mijn hart al sneller slaan. Daarnaast vind ik de Angels On Bare Skin van Lush echt een aanrader. Deze is zoooo heerlijk en het lijkt echt alsof een engeltje je wang heeft gekust. Nog een product van Lush wat ik echt een aanrader vind is de zeep Sexy Peel Soap. Deze maakt heel je ochtend weer goed als je hiermee onder de douche stapt. Zo begin je je dag pas écht fris en fruitig! Als laatste wil ik nog de aller beste mascara van de hele wereld aanprijzen. De Clinique High Lenghts  mascara. Deze geeft zo'n schitterend resultaat! 

Nu geef ik jullie de beurt om jouw top producten te verklappen! En misschien schaf ik ze wel aan en lees je hier later een review over. 

6 opmerkingen:

 1. De Suhada Duo Eyeshadow Applegreen/Darkgreen heb ik ooit gekregen van mijn moeder, die is zo fijn:D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een echt topproduct heb ik nog niet gevonden... Mijn stash is nog niet zo heel groot (en mijn budget ook niet), ik ben nog volop aan het uitproberen! De Bodybutters en scrubs van TBS vind ik wel heel fijn, dat zijn producten die ik echt opnieuw koop.:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, dat taartje was superlekker ;D ! Sorry voor de late reactie hoor, véél toetsen enzo .. Ik wil eigenlijk ook al lang een dure gloss kopen, bijvoorbeeld van Chanel. Blijft Cosmos lang zitten :) ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Kajal van Oriflame vind ik echt een uitstekend product! Verder ben ik dol op mijn verzorgingsproducten van Biodermal en mijn mascara van Make-up studio. O ja.. de foundation van Covergirl is ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmmm lastig... maar vooruit dan :)
  Oogpotlood van Urban Decay in Zero... omdat ie perfect op me waterlijn blijft zitten.
  Mousse Foundation van Catrice... omdat ie perfect dekt en de beste matterende foundation is ever.. en je voelt hem ook nog niet zitten.
  Vollumissime mascara van L'oreal... de beste mascara ever! Het enige nadeel: niet te koop in NL
  Tipsy blush van MAC... felroze uit Hello Kitty collectie... de ideale roze blush! Lekker opvallend, maar toch erg natuurijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een groen en duurzaam product!
  Een creme van Madara van Ecoface.
  Ruikt heerlijk zacht naar vers gras en voelt heel goed aan!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.