Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

donderdag 20 januari 2011

Pretty Beauty Lands, Lush Stash



Volgens mij weten jullie inmiddels allemaal dat ik echt een huge Lush fan ben! Voor degene die dat nog niet wisten: Ik ben echt grooooooot fan! Ik heb inmiddels een aardige Lush stash opgebouwd en die wilde ik vandaag aan jullie laten zien. Misschien is mijn Lush stash niet enorm groot, maar Lush producten zijn vaak ook minder lang houdbaar aangezien er geen conserveringsmiddelen inzitten. Dat is erg fijn voor mij, aangezien ik voor deze stoffen allergisch ben. 


Toen ik voor het eerst iets probeerde van Lush was ik in de hemel. Ik ben allergische voor pafum, conserveringsmiddelen en nog een paar stoffen. Dus dan kom ik al gauw op geurloze of muffe douchegels en shampoo's uit. Door Lush kon ik heerlijk ruikende producten gebruiken zonder dat ik de volgende dag gek werd van de jeuk en onder de uitslag zat. Op de meeste producten van Lush reageert mijn lichaam niet. Door Lush ben ik ook helemaal gek geworden van verschillende zeepjes. I love them! Nou ik zal stoppen met kletsen en gewoon mijn stash showen! 

Als de naam van het product donker gekleurd is, dan betekend dat dat ik daar al een review over heb geschreven. Als je op de naam klikt dan kom je automatisch bij de review uit. 


Dan beginnen we eerst maar met de zepen. Mijn meest favoriete zeep is de Sexy Peel Soap helemaal links op de foto. Deze ruikt echt heerlijk fris waardoor je je weer helemaal goed voelt. De Summer Pudding Soap is ook een fijne zeep die je huid minder uitdroogt dan de andere zepen. De Snowcake en Snow Globe zijn 2 zepen van de kerstcollectie en nu dus helaas niet meer te krijgen. Vooral de Snowcake ruikt erg lekker. 


Ook heb ik nog 2 gezichtsreinigers van Lush. Link zie je de Ultra Blend gezichtsreiniger. Een redelijk vette reiniger, maar dat vind ik wel prettig voor mijn droge huid. Daarnaast ligt echt mijn hemel! Angels on bare skin is een verse gezichtsreiniger. De geur is heel erg wennen, sommigen zullen het zelfs vies vinden. Maar als je dit product eenmaal 1 keer op je gezicht hebt aangebracht dan kun je niet meer zonder. Na gebruik lijkt het alsof een engeltje je wangen heeft gekust. Deze verse gezichtsreiniger is dus ook niet zo lang houdbaar. 


Hier op de foto zie je links een shampoo genaamd Jumping Juniper, deze is voor vet haar. Dit is dus een shampoo in vaste vorm en dat maakt het nou net zo leuk! Deze blok wrijf je gewoon over je haar heen en dan heb je een en al schuim! Daarnaast ligt de Snow Fairy. Dit is echt een geschenk van god en daarnaast ook meteen de zoete douchegel die ik ooit heb geroken. Helaas is de Snow Fairy LE en alleen met kerst te verkrijgen. De Charlotte Island is een bodytint, die heb ik net nieuw en nog niet gebruikt. 


Dan op naar de lipproducten van Lush. Links is de lippenbalsem none of your beeswax. Ik heb deze in Italië gekocht, vandaar dat er zo'n vreemde naam op staat. Daarnaast ligt de Bubble Gum lipscrub. Deze heeft dezelfde geur als Snow Fairy. Ik word echt gelukkig van deze geur! Vooral de lipscrub is echt een aanrader! 


Ook hier zie je weer een product dat ik in Italië heb gekocht, namelijk de Lemon Fluttery. Deze crème is speciaal voor je nagelriemen en werkt echt top en hij ruikt naar echte citroenen en limoenen! Dan nog de Ultrabalm, een hele vette cream die je voor ieder droog plekje kunt gebruikten. Echt ideaal! De geur is wel iets minder van dit product. 


Dan heb ik ook nog 2 massage bars. Van de linkse weet ik niet precies te naam. Deze heb ik van iemand gehad en er is nog de helft van over. Rechts ligt mijn engeltje: Once A Year. Een hele fijne massagebar en ik vind het super jammer als deze op is! Volgend jaar koop ik het zeker nog een keer! Als ik het goed heb dan zijn het beide producten van de kerstcollectie. 


Dan als laatste de badproducten. Ik heb er nu helaas nog maar 1. Meestal koop ik een paar bruisballen tegelijk, maar nu zijn ze bijna allemaal op, behalve deze. Dit is dan ook wel mijn favoriet. De Bath Ballistic Cinders. Ook deze is helaas van de kerstcollectie. 


Ik ben echt super blij met de producten die ik heb in mijn stash. Ik heb echt een zwak voor Lush en gebruik de meeste producten dan ook dagelijks. Ik kan bijna niet een Lush uitlopen zonder dat ik iets meeneem. Hebben jullie ook zo'n zwak voor Lush? Of vind je het helemaal niets aan?

Voor fashion artikelen kijk een op onze fashionblog: fashionheaven.nl  

6 opmerkingen:

  1. Wauw, lekker veel! Ik heb de Lemony Flutter en de Snow Globe zeepje ook. Allebei stuk voor stuk heerlijke producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat een mooie Lush stash heb je :D Nog veel plezier met je Lush producten toegewenst! :D :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke stash :) en the once a year is idd echt heel erg lekker ik hoop ook dat deze dit jaar weer komt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik moet eerlijk bekennen: ik heb nog niks van lush, ja het is erg ik weet het hahah! maar ik ga zeker een keer wat bestellen (er zit geen winkel in de buurt). ik ben eigenlijk vooral benieuwd naar die charlotte island, want ik ben namelijk nogal wat bleekjes van mezelf hihi. leuke blog trouwens!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.