Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

donderdag 10 februari 2011

Review: Sabon Hand Sanitizer, Pink Cotton



Ik heb heel veel leuke Sabon producten voor jullie klaar liggen om te testen. Alweer een tijdje geleden schreef ik het artikel: Sabon, ken jij het? Het bleek dat jullie allemaal erg geïnteresseerd waren in de producten van Sabon en naar hun werking. Vandaag review ik het tweede product van Sabon. De eerste was de Butter Cream. Vandaag wil ik jullie een ander product van Sabon laten zien, namelijk de Hand Sanitizer. Dit is een soort antibacteriële gel. 


Het Product
Ik gebruik eigenlijk nooit antibacteriële gel voor mijn handen. Ik heb eczeem en heb daardoor altijd wondjes op mijn handen. Als ik daar dan antibacteriële gel op doe, dan prikt dat echt enorm! Daarom was ik bang dat ik deze van Sabon nooit zou gebruiken. Ik zette het op mijn make-up kastje in het zicht. Iedere keer als ik erlangs loop dan doe ik even een pompje op mijn handen. Deze Hand Sanitizer prikt namelijk niet! De verpakking ziet er leuk uit. Het zit in een doorzichtige flacon met een gouden pompje. In de Deep Cleansing anti-bacterial gel zitten allemaal kleine gouden bolletjes. Wel een leuk detail! Mijn Sanitizer heeft de geur Pink Cotton. Ik vind de geur niet zo héél lekker, maar ook niet storend. Maar deze Hand Sanitizers zijn in meerdere geuren te verkrijgen en kosten € 8,95 voor 200 ml. 



Tijdens gebruik
Er zit een pompje op waardoor je dus heel makkelijk kan doseren. Je hebt niet veel nodig voor je handen. Het trekt echt supersnel in je hand en het voelt heerlijk fris aan. De geur is niet zo heel overheersend. Ik vind het fijn om dit product te gebruiken voor ik mijn make-up aanbreng. Dan is het aantal bacteriën op mijn handen laag en zo komen er dus minder bacteriën in mijn make-up terecht. Hierdoor 'bederft' het weer minder snel. Verder gebruik ik het iedere keer wanneer ik langs kom lopen. Het geeft een schoon en fijn gevoel. 



Eindoordeel 
Het is echt een erg fijn product. Er zit wel een nadeel aan. Als 2de ingrediënt bevat het Alcohol. Alcohol kan dus prikken en je huid uitdrogen. Toch heb ik daar helemaal geen last van, terwijl ik wel een ontzettend gevoelige huid heb. Ik ben er blij mee en de prijs vind ik eigenlijk ook prima. Ik denk dat ik dit product zeker opnieuw zou verkopen, aangezien ik het fijn vind om mijn handen te ontsmetten voordat ik mijn make-up aanbreng. 

Cijfers
Product 8/10
Verpakking 7/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 8/10

Eindcijfer 7,5

De producten van Sabon kun je in verschillende winkels in Nederland kopen. Sabon heeft ook kleine shops in sommige V&D's. Als u hier klikt dan vind u een lijst met de vestigingen van Sabon. Geen zin om het huis uit te gaan? Dan kun je jouw producten ook online bestellen op www.sabon.nl


Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk.

Voor fashion artikelen kijk een op onze fashionblog: fashionheaven.nl 

4 opmerkingen:

  1. woowwww hij lijkt me super zelf heb ik ook wel eens eczeem en als je wondjes ofzo heb prikt het met andere heel erg .
    deze lijkt me wel wat .
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie verpakking zeg! En ik vind handgel altijd wel een lekker fris gevoel geven :)

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.