Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

donderdag 5 april 2012

Glossybox: Je maandelijkse beauty verrassing


In oktober 2012 schreef ik al over een nieuw concept dat naar Nederland zou komen. De Glossybox! Inmiddels heb ik alweer 3 Glossyboxen ontvangen en vond ik het wel eens tijd worden om er een artikel aan te wijden. Deze maand ontving ik de 'groene' Glossybox met 5 'groene' producten. 


Als je je aanmeld bij Glossybox ontvang je voor € 12,50 iedere maand een Glossybox. In deze Glossybox zitten 5 beauty miniaturen om thuis uit te proberen. Dit kan van een kleine sample gaan tot een fullsize product. 


De reden waarom ik niet eerder over Glossybox heb geschreven is omdat de eerste Glossyboxen mij een beetje tegen vielen. Het enige wat ik ervan heb gebruikt is de EOS lipbalm. Maar deze Glossybox vol met duurzame producten is erg leuk! Deze box zit vol met producten die ik wel gebruik. Benieuwd wat er in mijn box zat?


Ik ben gek op Lush dus ik ben heel blij dat de Dream Cream in deze Glossybox zit. De Dream Cream is een hand en body lotion die naar Lavendel ruikt. Het is een hele voedende crème waar mijn huidje echt gelukkig van wordt! De Chocomania body butter van The Body Shop kende ik al. Ik heb er zelfs al een review over geschreven. Dit is een handige kleine verpakking die ik mooi bij mijn vriend neer kan leggen. Er zit ook een sample in van BM Beauty, een minerale blush! Helaas vind ik de kleur erg oranje en is dit niet helemaal mijn ding.


De Schwarzkopf Proffessional Essensity Shampoo is een full size product. Deze shampoo ruikt echt super fris! En is speciaal voor gekleurd haar. Het laatste product dat in deze Glossybox zit is de Weleda Amandel verzachtende gezichtsolie. Ook dit is een full size product. Gemaakt voor intensieve en aanvullende verzorging tijdens de nacht of als kuur. 


Zoals je ziet is de waarde van de producten meer dan € 12,50. Deze keer zitten er veel producten in die ik ook daadwerkelijk ga gebruiken. Natuurlijk zal er altijd wel een box bij zitten die je iets minder leuk vind. Toch vind ik de Glossybox een aanrader!

Ben jij al lid van Glossybox? En wat vind jij van de inhoud van de boxen?


4 opmerkingen:

  1. wat onwijs leuk lijkt de glossybox mij!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben geen lid, maar er zitten wel fijne spulletjes in de box!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauuw, ik wil hem ook echt eens gaan proberen! Ik volg je nu via gfc en bloglovin, het zou leuk zijn als je me terug zou willen volgen! Liefsx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hopelijk komt het concept, ook snel naar België want de producten die erin zitten zien er fantastisch uit

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.