zondag 13 februari 2011

Tag: Favoriete producten


Ik ben getagged door Maya van lipsticknews.nl. Ik vond de tag erg leuk en daarom wil ik hem vandaag graag aan jullie laten zien. Ik vond het toch wel moeilijk. Ik heb een redelijk grote stash met veel fijne producten. En nu moest ik dus kiezen! Want ik mocht maar 1 antwoord per vraag geven. Het zijn toch allemaal producten die ik al een lange tijd gebruik en ook vaak opnieuw koop. Dit zijn voor mij echt dé aanraders voor iedere beauty liefhebber. 

Enjoy this tag! 


Mijn favoriete producten: 
Als de naam van het product rood en dik gedrukt is, dan heb ik hier al een review over geschreven. De naam is dan aanklikbaar en dan kom je direct bij de review uit. 

1. Parfum
Appeltje, eitje! Dat is Miss Dior Cherie! Deze is zo heerlijk! Ik geniet er iedere keer van als ik hem opdoe. Jammer dat er dan ook weer zo'n duur prijskaartje aanhangt.... 

2. Nagellak
Misschien is dit voor sommigen een shock, maar ik ben helemaal geen nagellak liefhebber..... Ik heb vaak gelnagels op en vind het dan zonde om die te lakken. Als ik dan toch een nagellak moet kiezen, dan kies ik voor Essie Escapades

3. Foundation
Clinique! Geen twijfel over mogelijk. De Perfectly Real make up in de kleur 02 shade. Deze foundation is echt super fijn en blijft echt geweldig zitten. Hiervoor had ik een andere foundation van Clinique en ook daar was ik super tevreden over. 

4. Poeder
Stay Matte van Rimmel. Een fijne poeder die doet wat die moet doen. Niet meer, niet minder. En hier hangt tenminste een prijskaartje aan die wél te betalen is. 

5. Blush
Dit is ook een makkelijke! Les Tissages de Chanel in Tweed Fuchsia. Helaas is deze nu niet meer te koop. Hij was namelijk van de kerstcollectie van 2010. Deze is echt zoooooo mooi. Ik kan er uren na kijken. I'm in love! 

6. Mascara
High Lenghts Mascara van Clinique. Ik heb nog nooit in mijn hele leven zo'n fijne mascara gehad. Dit is eigenlijk de enige die ik nog gebruik, met af en toe een andere eroverheen. Het kammetje is misschien een beetje vreemd, maar het resultaat is top! 

7. Lipproduct
Dit keer is het toch echt een budget product! NYX Mega Shine Lipgloss in de kleur Sugar Pie. Een perfecte nude kleur! En de geur van deze gloss is om te smullen. 

8. Haarproduct
Dit vind ik toch wel een lastige... De nieuwe lijn van Guhl is echt heel fijn. De Prachtig Lang lijn. Het verzorgt mijn haar echt top. 

9. Reiniging
Babor Cleansing Hy-öl en Phytoactive Base. Deze 2 producten moet je over elkaar gebruiken en zijn echt perfect voor mijn droge huidje! Dit is de eerste echt fijne reiniger die ik heb. 

10. Huidverzorging
Dan ga ik voor een bodybutter, namelijk de Shea Souffle van PureNuffStuff. Nu zullen jullie denken: Wat? Even geduld, morgen komt de review van dit product online. Dit is de eerste bodybutter die mijn droge huid aan kan. Hij is extreem vet, maar dat heeft mijn droge huidje gewoon nodig. 

Dit waren mijn 10 favoriete producten. Maya bedankt voor de Tag! Bij deze tag ik de volgende 3 meiden:
Dit zijn blogs die ik toch wel dagelijks volg en ik ben super benieuwd naar hun favoriete producten! 

Natuurlijk mogen al mijn lieve bezoekers hun favoriete producten in de comments plaatsen!

7 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je ons hebt getagged! En leuk om zo'n lijstje te lezen..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had je berichtje gelezen! Bedankt voor deze leuke tag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leukk dat je de tag hebt gedaan. Leuk om te lezen. De link doet het alleen niet! het is www.lipsticknews.nl ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.