Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

zaterdag 1 januari 2011

Pretty Beauty Lands Favorieten 2010


Aan het einde van het jaar zie je overal jaaroverzichten voorbij komen. De top 2000 op de radio en weer een top 100 op de televisie. Ook op verschillende blogs zie je langzamerhand verschillende lijstjes komen. Vandaag krijgen jullie een  top 20 van mijn meest favoriete producten uit 2010! Het zijn veel verschillende producten, vooral veel make-up met enkele verzorgingsproducten. Over de meeste producten zijn al reviews geschreven. Als je op de rood gekleurde naam van het product klikt dan kom je bij de review uit. 

Het was echt ontzettend moeilijk om een top 20 op te stellen. Ik heb zoveel producten die ik fijn vind, maar uiteindelijk had ik 20 producten uitgekozen. Toen moest ik ze allemaal nog een plek geven in mijn top 20. Uiteindelijk is het gelukt. Ik begin bij nummer 20 en werk zo naar mijn meest favoriete product van 2010. Enjoy! 


Nummer 20
Ik begin met de Lemon Fluttery van Lush. Een fijn product die mijn nagelriemen echt super verzorgt! I love it! 

Nummer 19
Deze schitterende M.A.C. Highlighter in de kleur Shroom kan echt niet ontbreken! Sommigen beautybloggers omschreven het als de beste highlighter en ik kan dit alleen maar beamen. Ik ben gek op deze highlighter! 

Nummer 18
Laatst konden jullie de review over de Hema Eyeliner al lezen. Dit fijne budget product hoort zeker in mijn top 20 thuis. Dus op de 18de plaats mijn Hema Eyeliner. 

Nummer 17
Pupa blush in de kleur 03. Een gebakken blush met licht roze en donkerrood. Dit geeft echt een heel mooi resultaat op de je jukbeenderen. 

Nummer 16
NYX Jumbo eye Pencil in de kleur Milk. Fijn als oogschaduw basis en leuk als oogschaduw. Je kunt er van alles mee, werkt fijn en het resultaat is leuk! 

Nummer 15
Nog een oogschaduw in mijn top 20. Een gitzwarte kleur van Chanel, 012 Tatou. Deze bijna matte zwarte oogschaduw is echt zo fijn om te gebruiken. 


Nummer 14
Sans Soucis Deep Moist Depot is echt een heel fijn gezichtverzorgings product. Perfect voor een droge en gevoelige huid. Ik gebruik het product vaak als een serum voor onder mijn nachtcrème. 

Nummer 13
De OCC Liptar in de kleur Memento staat op de 13de plek. Een hele mooie kleur die ik vaak gebruik. Dit product is heel zuinig in gebruik, deze maak ik ook nooit op in mijn leven.

Nummer 12
Een duo oogschaduw van Pupa met een mooie donker bruine kleur en een glinsterende beige kleur. Je kunt hier echt een hele mooie look mee maken. 

Nummer 11
De Bourjois Mascara Volume Clubbing verdient een 11de plek. Deze ultra zwarte mascara is echt geweldig. Ik gebruik het altijd over mijn Clinique High Lenghts mascara heen. Die 2 samen zorgen voor een perfect resultaat! 

Nummer 10
Het heerlijke Vitamine masker van Dermaviduals. Bevat vitamine A, C, E en D. Fijn in gebruik en goed voor mijn droge huidje. 

Nummer 9
Mijn bronzer van Lavertu verdient ook zeker een plaats in mijn lijst! Ik heb de Lavertu Terre de Soleil in nr. 2. Schitterende bronzer die ik bijna dagelijks gebruik. 


Nummer 8
Nog een lipproduct op nummer 8. Mijn Sans Soucis Lip Promise in de kleur Soft Rose. De lipstick heeft een hele lieve roze kleur. Echt een van de mooiste lipsticks die ik in mijn stash heb. 

Nummer 7
Nummer 7 gaat naar een product die mijn hart nog steeds iedere keer harder laat slaan als ik het uit mijn tas haal. Mijn Chanel Lipgloss in de kleur Cosmos. Wat moet ik hierover nu nog zeggen?

Nummer 6
Mijn liefde voor mijn OCC Liptars is nog steeds groot. Vooral voor de kleur Vintage. Deze donkerrode kleur die heel erg lijkt op Noir van Chanel, is echt schitterend! 

Nummer 5
Natuurlijk kan een product van M.A.C. niet ontbreken in mijn lijstje. Ik kies voor mijn Fluidline van M.A.C. in de kleur Blacktrack. Degene die dit product ook hebben, die snappen precies wat ik bedoel. 

Nummer 4
De liefelijke roze blush van The Body Shop in de kleur nr. 02 verdient echt de 4de plek in mijn top 20. Ik ben echt gek op deze blush. Het is heel subtiel en je krijgt van die lieve blozende wangetjes. 


Nummer 3
Nummer 3 gaat naar Snow Fairy van Lush. De geur is gewoon zoooo heerlijk. Zoeter kan bijna niet. Ik ben een echte zoetekauw, daarom staat deze heerlijke douchegel op nummer 3. 

Nummer 2
Zonder twijfelen mijn 88 Shimmer palette. Als ik een ooglook maak, grijp ik bijna altijd naar deze palette. Niet meer eindeloos zoeken in je stash naar die ene kleur, nee gewoon 1 palette met 88 verschillende kleuren. Perfect! 

Nummmmeerrrr 1
Dan ga ik toch echt voor mijn Clinique High Lenghts Mascara. Dit is echt de beste mascara die ik ooit geprobeerd heb. Je wimpers worden echt super lang, maar niet zo heel vol. Maar hierover breng ik vaak nog een andere mascara aan voor iets meer volume.

12 opmerkingen:

  1. Leuke top20 :) Ik zou het niet kunnen, ik begin er niet eens aan :P
    Ik wil ook zooo graag een liptard uitproberen, maar da's dus zeker iets voor het nieuwe jaar :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Trouwens, ik zou ook graag zo'n OCC liptard willen. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke en goede producten. Snow Fairy ruikt inderdaad zo heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke top20!

    & ik zag dat je op: crazybeautymirte.blogspot.com
    de winactie hebt gewonnen!
    Ik ook! :)
    Moet je maar eventjes kijken.
    xxxxx;

    ( p.s dit is geen vorm van spam, ik wil alleen even zeggen dat je hebt gewonnen! )

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik las vol plezier je top 20. Was benieuwd waar je clinique producten stonden, aangezien je review daar heel positief over was. ik had het kunnen weten dat hij de eerste plaats bemachtigd had.
    Leuke top 20!

    Lieve Patty, veel succes met PBL in 2011, ga zo door, ik lees elke dag met veel plezier je blog en haal er veel tips en leuke ideeen uit. Keep up the good work!

    Veel liefs Lara

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ Lara van Alphen: Wat een ontzettend lief berichtje van je! Het is altijd leuk om te lezen dat mensen je blog ook daadwerkelijk lezen! Bedankt!

    Ja en Clinique stond inderdaad op nr. 1. Ben zo gek op dit merk!


    @ Anne: Ja ik kreeg vanochtend een mailtje! Echt super leuk! Nu kan ik heerlijk rond gaan snuffelen op de site op zoek naar iets leuks!


    @ Beautyblog Melissa en Dewy en @ PinkFairy: De OCC Liptars moet je zeker een keer uitproberen! Ik vind ze echt geweldig! Ik gebruik ze best vaak en krijg er veel complimentjes over dat mijn lipstick zo mooi zit. En er zitten ook hele mooie aparte kleuren bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke top 20. Ik hou ook echt van Snow Fairy :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Superleuke top 20 :) Ik wil al een tijdje MAC fluidline uitproberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke favorieten! Lemony flutter is inderdaad zo fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. er zitten veel leuke dingen tussen! ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.